Aklıma geldi, küçükken çok sevdiğim bir bayan uzunca bir süre için uzak biryere gitmişti ve kendisinden bana kalan tekşey terlikleriydi.Onlarla uyuyup, öpüp seviyordum terlikleri 🙂 bunun dışında ayaklar cinsel olarakta arzuladığım uzuvlardır ama tam olarak fetişist değilim herhalde çünkü düşününce öyle aman aman bir tahrik olmuyorum 🙂
Bu arada bu fetişizm aslında maddeci bir tutuma dayanıyor, yüksek ihtimal fetişistler materyalisttir sonucuna varabiliriz böylece 🙂
Ayrıca belirtmekte faide gördüğüm bir husus var, fetişist olan bayanlar...
Bu bayanlar güzel el, ayak, kalça, omuz, dudak ve bilimum uzvun mania'sı olabilirler.Salt bundan ötürü sizinle birlikte olanları olacağı gibi mutlak surette daha güzelini bulduklarında sizi jet hızıyla postalayacaklardır birçoğu.Ve aslında en tehlikelileri ise mevki, konum, kariyer gibi hususlarda takıntılı olanlardır.Burdan yola çıkarak para budalalarıda aynı kategoride değerlendirilebilir.Bunlar maddeye bağlı, sapkın kişilerdir.Mantık evliliği vs. gibi hastalıklı düşüncelerde bunlardan çıkar zaten.
Özetle benden söylemesi gördüğünüz yerde kaçın, asla aşık falan olmayın, hayatınızı karartırlar, sizi aldatıcaklarınada kalıbımıda basarım ayrıca 🙂