G
groove
yeni keşfettiğim (biraz geç oldu sanırım) bu sitede ankaralı grup flu hakkında bişey yazılmadığını farkettim. yorumlarınızı bekliyorum.
groove demiş ki:bi üyesi olaraktan "ankara'nın en iyi grubu" yakıştırması pek de hoşuma gitmedi aslında. spor mu bu? 🙂 "neye göre?" herşeyden önce. 🙂 ama bunu söyleyen arkadaşlar "bana göre" demişse saygı duyarım nacizane. 🙂
cumartesi-manhattan
pazar-gölge
çarşamba-if
daha önyargısız bi yorum alma yöntemi olabilir. ama öyle sinsi bi plan yapmadım. yapsaydım "flu'yu tanıyan var mı? napıyo bu adamlar? nasıl çalıyorlar? nerde çalıyorlar?" şeklinde girerdim mevzuya. (başka bi nickle de olabilir bu). üyesi olduğumu yazma gereği duymadım sadece. kaldı ki "yorumlarınızı bekliyorum" demişim. bi tahmin de yürütülebilirmiş çok kasılırsa. 🙂 beste çalmadığımız için henüz bi kayıt yapma gereği duymadık.cash demiş ki:ee anlamadınmı dostum gizlicene insanların fikirlerini alacak klasik ve iyi bir yöntemdir ön yargılı konuşmayalım diye
grubunuzu dinlemek isterim parçalarınızı bu platformda yayınlaya bilirsiniz 😉
sağolunuz. evet 7 kişiyiz. bir nevi karınca sürüsü.. 🙂 bazı sahnelere sığmakta zorluk çekiyo olsak da şarkıların büyük bi çoğunluğu bu enstrümanlarla iyi tınlıyo. ilk aşamada müziği düşündüğümüz için paranın bölünmesi falan gibi bi derdimiz de yok.psychopogo demiş ki:pazar günü gölgede dinledim.
saksafona hayran kaldım resmen.
grupta 7 kişi var (yanlış saymadıysam 😀 ) ve o kadar iyi uyum sağlamışlar, o kadar iyi oturmuşlar ki, hiçbiri sırıtmıyor.
tüm içtemliğimle alkışladım pazar gecesi. bayram bayram iyi geldi. 🙂
teşekkür ederim jaglar. katılıyorum sana ama keşke taktir yerine takdir etseydin. 😀jaglar demiş ki:bu arada groove en iyi grup sözü için düşündüklerinden dolayı seni taktir ederim. bana göre bi müzisyenin kendini begendiği nokta bittiği noktadır. tekrar tekrar başarılar