Taktikler için saol da ben onları indiremedim. Nod32 siteyi bile açmadı 😀 Zaten benim için taktik atmana gerek yok, hazır taktiklerle pek oynayamam. Daha çok bir iki tavsiye versen iyi olur, yoksa oyunun zevki kaçıyo, GTAda silah şifresi yazıp, milleti tarıyormuş gibi hissediyorum 😀
Dosya yükle sitesiydi . Buraya direk yüklenmiyor diye yapmıştım.
Tavsiye olarak Forvet'te genelde Fırsatçı golcüler daha iyi oynuyor.
Ayrıca sen niye ingilizce oynuyorsun yahu. 🙂
Kadrona göre söylersem ,
Naiggolan çok iyi bir oyuncu savaşçı oyuncu ve destek olarak oynatırsan faydasını görürsün .
Keşke Naiggolan gelirken Astori'yide onunla getirseydin. 2 sini beraber listeye koyuyor takımı zaten. 🙂
M'Villa defansif ortasahada daha iyi oynuyor .(sendeki Mehmet Topal'ın yeri)
Stopperlerinden en az biri pas dağıtan defans olsun , sıkı defans veya durdurucu olarak kullanabilirsin.
Beklere pek hücum seçmiyorum oynadığım takımlar genelde küçük olduğundan geri dönüşleri sorun oluyor .
Bekler için genelde ofansif bek için destek olarak seçiyorum karşı kale önlerinde gezmiyorlar boş yere. 😀
Oyun olarak çok akıcı , kontrollü ve topun oynanma alanını karışık seçerek maça başlıyorum .
Devre aralarında analizden rakibe bakarak ortalama pozisyonlarını görüyorum ,
Çok dar oynuyorlarsa 2 . devre kanattan hücum.
Çok geniş oynuyorlarsa , 2 . devre merkezden hücum'a yöneliyorum .
Senin taktikdeki gibi defansif orta saha ile oynarsam skor olarak veya oyun olarak öne geçince hemen ön tarafa bi oyun kurucu sokuyorum defansif orta sahanın yerine .
Genelde bunu oyuncu değişikliğiyle değil sahadaki 11 le yapıyorum ki oyun akışı değişirse hamleyi geri alıyım . Ama sendeki ortasaha merkezi buna pek uymuyor .
Genelde ortasaha 3 lüsü .
Defansif orta saha ve orta saha oynayabilen (sendeki M.villa gibi)
Savaşçı bir orta saha merkez ( sendeki Nainggolan gibi)
Ofansif Merkez ve Orta saha merkez oynayabilen bir oyuncu ( gördüğüm kadarıyla sende yok )
Şeklinde seçiyorum dizilişi şöyle oluyor ;
Önce ;
dmc - mc - mc
Nainggolan - xxxxxxxxxxx
---------- M'Villa ----------
Daha sonra ;
amc - mc - mc
----------xxxxxxx
Nainggolan - M'villa
Tabi Nainggolan hariç diğerlerinin rolleri değişiyor .
Yani kısaca Mehmet Topal'ın yerine M'villa oynat .
Orta sahada Nainggolan'ın yanına ise hem ortasaha hem ofansif ortasaha bir oyuncu koy .
Senin takımının orta sahasının 3'üde tamamen savunma ağırlıklı şuan zaten .
Edit;
Fener kadrosuna baktım oyunda , sanırım transfer yapmadan önce Emre veya Baroni'yi deneyebilirsin .
Benim oyunda Fener oraya transfer yapmış . Aldığı oyuncu fena durmuyor.
Macnelly Torres 'i almış . Atletico Nacional takımından . 28 yaş kolombiya . 🙂
Türkiye ligi '' yabancı sınırından '' dolayı zevksizleşiyor bi süre sonra .
Oh canıma değsin bu konuyuda buraya bağladım . . .
Ab statüsü gelsin ne kadar gurbette takılan FM menajeri varsa hepsi yurda dönecek . 😀