Turgutum bacanağın olarak bol bol çıkmanızı çalmanızı temenni ediyorum hatta şöhret olun imzanızı alalım güzel kardesim. Yaramazlık olmazsa gelirim kendine iyi bak.
bu zeren olsa gerek, yanılmıyorumdur umarım.. neyse zeren bence dünkü sound çok güzeldi, ellerine sağlık. sadece davulda sorun varmış sahneden farkedemedik ama o da düzelir tabikide.. perşembe görüşmek üzere. :cigarawitchblade demiş ki:arkadaşlar dün yaşadığımız teknik sorundan dolayı tekrar özür diliyorum, haftaya daha uzun bir program bekliyorum
sevgiler 🙂
zelal iş okul var işte ne yazık ki :!: . ama gelebildiğimiz kadar erken gelmeye çalışırız.witchblade demiş ki:8 mi??? çok geç değil mi 8? daha erken gelemez misiniz? iş okul falan yoksa tabii 4-5 gibi? hani 6'da bitmiş olsun 🙂 sonra çıkıp gezeriz 🙂 🙂
işiniz varsa o ayrı, o zaman 8 de buluşuruz 🙂
sevgiler
junkcan demiş ki:Fondue 15 Mayıs Yolcu Rock Bar'da Kapı açılış: 17.00. Fondue 3. gruptur. 7 gibi çıkarlar sahneye
sizede başarılar josef k ve umut, güzel bi akşama geçirelim..kuntumut demiş ki:başarılar, akşam görüşmek üzere
zelal okul çıkışı toparlanıp geliriz. bizimde kızlayda işler var hem. biraz geç gelelim diyorum çünkü karanfile sanırım 7 den önce araba almıyorlar, bize zor olur okadar aleti taşımak birazda bu yüzden ama 7 buçuğa doğru geliriz hallederiz.witchblade demiş ki:tamam arkadaşlar zorlamayalım, 8 sizin için uygunsa benim için de uygundur 🙂
görüşürüz perşembe 🙂