arkadaşlar bu akşam garage dayız. bekliyoruz. :beer
batu_han demiş ki:ben beğendim valla.. tek ihtiyacınız olan daha büyük bi seyirci kitlesi.. umarım o da olur.. başarılar
dimi yaa volkan, biz de aynı duyguları paylaşıyoruz.. birden aklıma geldi o konser günümüz siz de bizde heyecanlı tipler böyle . ama güzel di bea. hadi bu c.tesi de eğlenelim yıkalım bizizi 🙂 bu arada senin amfiden otlanmayı düşünüyodum ben 😆 , benimki biraz eşşek ölüsü gibi ağırda konserden çıkışta stüdyoya gitcektik biz, sen de getirmiycekmişsin :roll: . neyse göktuğunkini kullanıcam artık.username demiş ki:ya sevgili fondue elemanlari nasil duygusal anlar yasiyorum ilk konserimizi sizinle vermistik insallah bu da güzel gecer bar programlarinizda basarilar..
eheh ertin doğum günü bu perşembe, bu programımızı ona hediye ediyoruz . biraz topluluk gibi konuştum ama ediyoruz ya hepimiz işte 😆 ...denizz demiş ki:sonunda fondue'yü (bu ek yakışmadı mı ne? ) şöyle düzenli bi programla sahnede izleyebilicez!
bundan sonra her perşembe 10-01 arası garajdayız demek ki! (özellikle bu perşembe, di mi ert? 🙂 )
"fondue" sahnede güzel yemekler yapıyor, kaçmaz!!
eminim, mekandan -bence- kaynaklanan teknik sorunları da çıktıkça atlatacaksınız!
başarılar...sevgiler...saygılar hepinize!