denizz demiş ki:
dün akşam garaj'da çok iyiydiniz, siz öyle düşünmeseniz de.
gelişir gördüm sizi!!! ahahaha!
ertuğrul için şu doğumgünü kutlaması da çok şirin oldu bence, tekrar mutlu yıllar ertcim, isveç'te hatırlarsın artık bugünleri!!
turgut, sahnede daha hareketlisin artık, sen eğlendin, biz de eğlendik
plugged_out demiş ki:
dün grubunuzu amfide oturarak dinledim. beni ceken yalnızca 'in my place' ve 'my favorite game' oldu ancak bi takım teknik sorunlar oldu. bunlar gayet doğal şeyler. Ama doğal olmayan vokal in yorumu pek uygun değil. Tabiri caizse miyavlama tonunda bir yorum u var.. Öteyandan grup elemanlarının sahneye sahip olabilecek ölçüde tecrübe sahibi oldukları ortada.. Ama vokalle ilgili bir gelişime ihtiyacınız var.. Bunu negatif bir yorum olarak algılamayın.. Tamamiyle objektif olmam gerekiyo çünkü yalan yere övgüler yağdırmanın hiçbir anlamı yok. Umarım bu yorumum olumlu bir takım girişimlerinize sebep olur.. Başarılar..
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için , özellikle deniz
🙂 sağol her programda yalnız bırakmadığın için. evet dünkü performansımızdan ben memnun kalmamıştım özellikle ilk yarıda kendimi duyamadan :!: tüm şarkıları çalmaya çalıştım çalamadıklarımıda bıraktım 2 şarkıda
🙂 çünkü güzelim gitarım sahnede beni deli etmek üzereydi, sanırım tellerimden kaynaklanıyordu buradanda elixir tellerin(birton para verip ert hediye almıştı sağolsun) bana yaşattığı bu gerilimden dolayı birazdan gitarımla olan birliteliğine son vereceğimi üzülerek belirtiyorum
🙂 ertuğrulcum kusura bakmayasın. ayrıca iyiki doğdun iyiki varsınn :dans
nerdeyse 1 yıllık sahne deneyimini dün tek sahnede geçirdim ya şarkı aralarında değiştirmediğim ayar kalmadı ama sonunda buldum tonumu
😆 . neyseki dışarıda sesler iyiymiş , bu sevindirdi bizi.
plugged_out tüm yorumlar bizim için değerlidir , tabikide olumlu gelişmelere sebep olucaktır teşekkür ediyoruz, ama keşke vokal tonu için başka bi tabir kullansaydın yani pek şık olmamış bence. vokalde sorun olması çok doğal, sonuçta amatör grup adı altında bir grubuz ve bize özgü bi yorumumuz var . genelde cover yaptığımız için dinleyicilerin vokalleri şarkıları çalan grupların vokaline göre değerlendirmesi sonucu bazen böyle yorumlar alıyoruz. inan müge de elinden geleni yapıyor. çok farklı bi tınısı var, bazı şarkılarda vazgeçilmez oluyor(ehueh ben çok seviyorum sesini mesela) bazılarında da her vokalin başına gelebileceği gibi uyumsuzluk olabiliyor. mügenin sesini kullanabilmek için biçok şarkıyı transpozeli çalıyoruz ama dinleyici ilk dinlediğinde genelde erkek vokali olan şarkıları mügeden dinlerken önce bi uyumsuzluk seziyor doğal olarak radyoda cd de ne duyuyorsa onu bekliyor ama dediğim gibi bizimde bize göre yorumumuz var . biz sürekli onun tonundan dinlediğimiz için artık daha az yadırgıyoruz hatta bazı şarkıların normallerini dinleyince alışamıyoruz falan
🙂. bidahaki sefere dinlemeye bekleriz daha çok hoşlanacağını umuyorum
😆
ertuğrulcm doğum gününü tekrar kutluyoruz . . .