aslında durum çok basit çük kadar ucuz kalite amfinize 4000 liralık gibson bağlayacağınıza epiphone alıp setupı düzeltebilirsiniz ki çok daha güzel ton alırsınız 😀
aAynen ben demistim, hala da ayni seyi diyorum. Sadece calim rahatligi olarak fark oluyor benim gozumde, gerisi hikaye.
aslında durum çok basit çük kadar ucuz kalite amfinize 4000 liralık gibson bağlayacağınıza epiphone alıp setupı düzeltebilirsiniz ki çok daha güzel ton alırsınız 😀
Baked maple-Közlenmiş akçaağaç iyidir, fakat biraz daha hassastır, daha gevrek bir yapı kazandığı için bakımını temizliğini düzenli yapmalı ve "limon yağı" vs sürmekten uzak durmalısınız (kesinlikle).
Eyvallah Fatih hocam, bir ara mühim ayrıntıları da ayrı bir inceleme başlığı altında rica edelim o zaman.
Konuya cevap olarak mı söylüyorsunuz? Yani Epi ile Gibson arasında baya fark var olarak mı?bugün gibson les paul traditional aldım emin ol baya fark var
konuya yazdım hocamKonuya cevap olarak mı söylüyorsunuz? Yani Epi ile Gibson arasında baya fark var olarak mı?
"Emin ol" diye söyleyince sanki birine cevap veriyor anlamı çıkıyor da.
Richlite biraz araştırdığım kadarıyla abanoz tuşe yerine düşük maliyet ve dayanıklı olması sebebiyle tercih ediliyormuş.Oluşumu ise;
Yenilenen kağıt ve fenolik reçinenin ısıl işlemle birleşiminden oluşan, pres ile belirli şekillerde üretilebilen bir madde. %100 yenilenebilir ve nem, ısı (175 dereceye kadar formunu koruyor) ve bakteriyel korozyona karşı dayanıklılığıyla biliniyor.
diye bir açıklama buldum.Gibson ise tuşede çalınabilirliği arttırması sebebiyle kullandıklarını iddia etmişler buckethead lp nin sayfasında ve diğer kullanılan gitarları
Gibson - Midtown Custom
Gibson - Buckethead signature Les Paul
Gibson - Ace Frehley Budokan Les Paul
Gibson - Les Paul Standard 2010 Limited
Gibson - Shred Les Paul Studio
Gibson - Les Paul Custom
imiş.Tuşe olarak güzel bir hissiyatı olduğunu yazmışlar ama ton konusunda bir bilgi bulamadım.
Benim kanıma gelince 7000 lira bir gitara verebilmem için şöyle baştan sona elime alıp tanışmam gerekiyor ama malesef ülkemizde zuhal müziğe falan sorduğumda getiremediklerini söylediklerinden gidip deniyebiliceğim bir yer yok benim bildiğim..
Dostum Buckethead Signature şu an var Zuhal'de gidip dene istersen tünelin oradaki Zuhalde.