O değil de kadınlar Squier kadar bile ses çıkarmayan pırlantalara milyon dolarlar veriyo, keriz la bunlar! Ben olsam on bin tane Squier alırım, on binlerce de manyetik... beğenmediğimi de satarım...
pahalı her zaman güzeldir bunu bilir bunu söylerim. hem bu tip tartışmalar ortamda fakir olduğunuzu ortaya çıkarır. ha illaki tartışacaksanız tersten vurun belli olmasın. misal "ya bırak abi ya ben vermişim gibsona 4000 küsür lira kıçı kırık epiyle aynı mı olacak" diye. ortamda bir fakir atlayacaktır zaten , siz de lazım olan bilgiyi edinmiş olursunuz. geçen misal lavabonun borusu çıkmış çok da ters yerde. oturdum tamir ettim ama ebem zikildi afedersin. sonra düşündüm elim yatkın diye hep övünürüm diye ama param çok olsa çağırırm tesisatçıyı oturur evlilik programlarını izlerdim. yani özetle paran varsa bastır parayı al gibson custom böyle tartışmalara girme yoksa epiyle kastırıp ya her türlü yer muhabbetine devam 😀
sağ olun ben şimdilik içecek bir şey almayayım : epiphone
hocam bu kesmez beni litreliği var mı bunun : gibson
Yanlışınız var.
Okullarda ders olarak okutulmalı... Ve okutacağım kendi adıma, emin olun. 😀
pahalı her zaman güzeldir bunu bilir bunu söylerim. hem bu tip tartışmalar ortamda fakir olduğunuzu ortaya çıkarır. ha illaki tartışacaksanız tersten vurun belli olmasın. misal "ya bırak abi ya ben vermişim gibsona 4000 küsür lira kıçı kırık epiyle aynı mı olacak" diye. ortamda bir fakir atlayacaktır zaten , siz de lazım olan bilgiyi edinmiş olursunuz. geçen misal lavabonun borusu çıkmış çok da ters yerde. oturdum tamir ettim ama ebem zikildi afedersin. sonra düşündüm elim yatkın diye hep övünürüm diye ama param çok olsa çağırırm tesisatçıyı oturur evlilik programlarını izlerdim. yani özetle paran varsa bastır parayı al gibson custom böyle tartışmalara girme yoksa epiyle kastırıp ya her türlü yer muhabbetine devam 😀
sağ olun ben şimdilik içecek bir şey almayayım : epiphone
hocam bu kesmez beni litreliği var mı bunun : gibson
aykan konuyu bitirmiş gerçekten , gördüğüm en saçma başlıktı 😀Kimin yazdığını hatırlamıyorumda forumda şöyle bi söz vardı,
"Düşük volume'de Jem'de Stag'de Aynı Gitardır" Der konuyu kapatırım 😀
AykanKK Söylemişti galiba. Yanlışsa düzeltin.