lotion forumlarda farkı anlayabildiğini yazan, kendi ile ilgili esip gürleyen ilk karşılaştığım insan değilsin...
🙂
Tanıştığımıza sevindim diyemem... Sıra dışı bir tanışma oldu... Her tanıştığınla lafa "Ben denedim hangisi hangisiydi biliyorum. 15 yıldır 25 tane gibson alıp sattım. yurtdısında turnelerde birçok müzikstore da birçok modeli kıyaslama fırsatı buldum." diyerek mi giriyorsun? Veya "Hayatında ilk olduğuna sevindim" gibi lise seviyesindeki laf sokmalarla mı tanışıyorsun insanlarla?
"2. konu coil tap tamamen saçmalık. çok yönlülük istiyorsan gibson almayacaksın. " gibi şeyler yazmışssın... Neden? 20 yıllık tecrübenle biz "ev müzisyenleri"ni ve "" gitar çalmaktan" ziyade "çok yönlü gitar sahibi olma " kaygısındaki müzisyenleri" aydınlatır mısın? Coil tab olunca humbucker modunda tonu mu bozuluyor? Nedir sıkıntı?
"hepsini denedim. beğenmedim :=) yani allah gibi soundu da olsa kötü işçiliklerinden dolayı yeni gibsonları almayı düşünmem. sen 3000 dolar ver 4000 dolar ver, ebony gibi gözüken rosewood bile olmayan tuşeli gitar al. dandik 1 mm cilalı gibsonları al, kötü wiring li fabrikasyon gibsonları al. almıyorum ben" demişsin... Sana şunu al, bunu sat diyen yok ki... Aynı şekilde sana ne alsam diye soran da yok... Sen en iyi bildiğini, ben en iyi bildiğimi alsam?
Bir de, 1 mm cila iyi birşey mi, kötü birşey mi? 1mm olduğunu nereden biliyorsun? Ölçtün mü? Bir yerde mi okudun? Okuduysan nereden? Bunları yazsan daha iyi değil mi? Çaldın mı soruma "evet çaldım, ton şöyle oluyor, böyle oluyor" vb. faydalı birşeyler yazmak yerine yazmış da yazmışsın...
Tecrübelerini, bilgini paylaşacaksan paylaş biz de aydınlanalım... Yoksa burası arkadaşlık, tanışma sitesi değil ki...
🙂
Ban yeme pahasına paylaşayım istedim
🙂