Zamanında ilginç bir squier affinity strat gitarım vardı, burada da ilan açmıştım, sanırım bu hesap yoktu o zamanlar, bayağı dalga geçilmişti "Nasıl ender bulunan renk squier mış o?" diye, belki hatırlayan olur. 😀 Ama gerçekten hala görmedim o renkte bir squier strat, sarı-krem hafif transparan bir finishi vardı. ( Hayır burst değil 🙂 )Paraya çok sıkıştım, kira ödemem lazım bir hafta içinde. Son günlerde bir alıcı çıktı, aldım gitarı gittim, gitar öğretmeniymiş kendisi, ders verdiği yere gittik. Aldı denemeye başladı, rakamı atıyorum, 300 liraya anlaşmıştık, benim de kirayı ödeyebilme için 150 liraya ihtiyacım var. Gittikçe "hmm burası eskimiş, hmm burasında vuruk var, hmm fretler biraz erimiş, ben zaten bunu öğrencilerim çalsın diye alacağım v.s." diyere fiyatı düşürmeye başladı. Gitarın köprü manyetiğinde de SD hot rail veya Jb jr. vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bari manyetiği alayım, ayrı ayrı satsam daha fazla para alırım diye ne kadar direttiysem de olmadı, malum akşama kira ödenecek. Aldım 150 lirayı döndüm eve. Manyetik alana gitar bedava tarzı bir satış oldu ama sağlık olsun. 🙂
Bir şeyi satmak için biriyle buluşup, tam satacakken pazarlık yapıp fiyat indirmeye çalışanlara gıcık oluyorum, paraya çok ihtiyacım yoksa da satmaktan vazgeçip geri dönüyorum 😀 Hayır madem pazarlık yapacaksın buluşmadan önce yap biz de oluruna olmazına karar verip ona göre tamam diyelim 😀