En Orhan Gencebay'indan saygi ve sevgilerle, hatta parlak takim elbise ve ici fermuarli deri botlarlan selamliyorum seni @Grundar; berhudar ol.
En Orhan Gencebay'indan saygi ve sevgilerle, hatta parlak takim elbise ve ici fermuarli deri botlarlan selamliyorum seni @Grundar; berhudar ol.
İşte bahsettiğim tam olarak bu 🙂 ve eyvallah, sevgi ve saygı bizden...En Orhan Gencebay'indan saygi ve sevgilerle, hatta parlak takim elbise ve ici fermuarli deri botlarlan selamliyorum seni @Grundar; berhudar ol.
okey kısaca bahsedeyim ;Saglam kazik yediysen veya attiysan neden olmasin? Ne kadar Kemalettin Tugcu tadinda acikli hikaye varsa basimiz ustune. Burasi 3. sayfasi gibi forumun. Gazeteyi acip kocasini ve 2 cocugunu dograyan kadinin haberine bakip, eee benim annem en fazla kes sunun sesini kafam sisti diye terlik firlatiyor der, haline sukredersin burasi da ekipman konusunda aha aynen buna karsilik geliyor.
Buziki Orhan bass gitar çalmaya başlamıştı 😀 video yayınlıyor bu aralarHa gitar sizi sikar, dersiniz ki operim bu askin cilesini bana basit set-up lazim tamirle falan ugrasmam artik; bu da bir cozumdur, o vakit Aydemir muzikevinden Buziki Orhan'inki gibi sedefli baglama + phaser pedal + Roland Jazz Chorus alirsiniz bitti gitti. Tepemize meteor dusse bir hamam bocekleri bir de dugun salonlari (en azindan sahnesi) ayakta kalir, niye cunku set-up basit.
Bunun ve ustteki mesajin kaldirilmasini talep ediyorum, bugunlerde hepimize birseyler oldu, lutfen benden kazik yememis arkadaslar buraya mesaj yazmasin 😀. Hayir basliktaki yerimi haketmek icin tweed case ile custom shop relic patates yollayacagim birinize bu gidisle, yapmayin etmeyin🙂 Saka bir yana tum hisler karsilikli tesadufen "benim gitarimi al ne yapican aylardir satilmayan forumdaki diger gitari o soyledir boyledir diye", satmak istedigi adam yerine yanlislikla bana bu rezilligi gonderen mel'un disinda, bu forumda hep iyi kalpli insanlar var ve ben inaniyorum ki siralama yapsak ilk 10'a bile giremeyiz biz. Bu ne demek? burasi guzel bir forum demek. Kiymetini bilelim. Ustte bosuna yazilmis, eger ihtiyaci olmagi halde, 10 lira icin banka havalesi isteyeniniz varsa benimle ilisigini kesebilir, biz makul olani yaptik, maksimum 70-80 sene kaldigimiz dunyada bu kadar taslasirsak isimiz zor...@Aytek de, @OsmanBurak da, @hackeiommi de hiç arkama bakmadan güveneceğim insanlardır. Hatta OsmanBurak İstanbul'a ayak basarsa bişeyler içmek isteyeceğim birisidir. Hakan ağabeyin de bana ıhlamur borcunu hatırlatırım 😀 Fırsat bulursam Aytek'e verdiğim askıyı bi ara geri alacağım (eğer satmadıysa).
@hackeiommi ile birseyler icmen belki daha dogru, benimle hem yiyip hem icebilirsin halbuki; zaten ayda 10 kilo veren adamla bunu yapamazsin, asker denetleyen cin albayi gibi kati kurallari vardir, bende kural yok acimasizca gomerim, adetimdir ilk durumde ayran icmissem ikinci durumde illa kola icerim. O degil de konu buraya nasil geldi yahu amma sacmaladim. Neyse gelince burada satastigim adamlarla buyugum kucugum fark etmez tanismak istiyorum ayarlayalim. Ve bazen soruyorum kendime nasil olur da bu @Sownroth denen muhterem ben Eskisehir'de bilirken Ankara'da cikti, o vakit Eskisehir'de oturan kim , ben kimim?@Aytek de, @OsmanBurak da, @hackeiommi de hiç arkama bakmadan güveneceğim insanlardır. Hatta OsmanBurak İstanbul'a ayak basarsa bişeyler içmek isteyeceğim birisidir. Hakan ağabeyin de bana ıhlamur borcunu hatırlatırım 😀 Fırsat bulursam Aytek'e verdiğim askıyı bi ara geri alacağım (eğer satmadıysa).
Abi bizim aile, ben ortaokula gelene kadar Ankara'daydı, sonra Eskişehir'e taşındık, lise bitti, ben Ankara'ya geri döndüm, aile hala Eskişehir'de, ziyaret ediyorum illa ki. 😀@hackeiommi ile birseyler icmen belki daha dogru, benimle hem yiyip hem icebilirsin halbuki; zaten ayda 10 kilo veren adamla bunu yapamazsin, asker denetleyen cin albayi gibi kati kurallari vardir, bende kural yok acimasizca gomerim, adetimdir ilk durumde ayran icmissem ikinci durumde illa kola icerim. O degil de konu buraya nasil geldi yahu amma sacmaladim. Neyse gelince burada satastigim adamlarla buyugum kucugum fark etmez tanismak istiyorum ayarlayalim. Ve bazen soruyorum kendime nasil olur da bu @Sownroth denen muhterem ben Eskisehir'de bilirken Ankara'da cikti, o vakit Eskisehir'de oturan kim , ben kimim?
@hackeiommi ile birseyler icmen belki daha dogru, benimle hem yiyip hem icebilirsin halbuki; zaten ayda 10 kilo veren adamla bunu yapamazsin, asker denetleyen cin albayi gibi kati kurallari vardir, bende kural yok acimasizca gomerim, adetimdir ilk durumde ayran icmissem ikinci durumde illa kola icerim. O degil de konu buraya nasil geldi yahu amma sacmaladim. Neyse gelince burada satastigim adamlarla buyugum kucugum fark etmez tanismak istiyorum ayarlayalim. Ve bazen soruyorum kendime nasil olur da bu @Sownroth denen muhterem ben Eskisehir'de bilirken Ankara'da cikti, o vakit Eskisehir'de oturan kim , ben kimim?
Öncelikle geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum...Üzerinden 103 sene geçmiş halen unutamamışsınız 😛...Sene 1910, yeni bir Fender USA satıyordum, gitar bildiğin sıfır durumda, el değmemiş gibi birşey...
Hiç teşekküre gerek yok ben yolu cizdim sende gittin -Yahu boyle şeyler cok oluyor 🙂 daha bende cokkkk hikayeler var ama...ne cihazlar topladım kimlerin sunu yaptık bunu yaptık diyip hiç bişey yapmadığı halde tırtıkladıkları müşterileri gördüm ve bişeyde diyemedim 🙂 11 yıl geçsin üstünden zaman aşımı komikliği sebebiyle belki anlatırım 🙂aynen kısaca
okey kısaca bahsedeyim ;
Normalde yazmazdım ama bu bana cok dokundu o yuzden yazıyorum.Elimde bir adet zoom g92tt prosesor vardı ve ses aniden düşüyordu.bu şekilde problemliydi ve her seferinde output jack ını sert takınca yada kapatıp açınca düzeliyordu.ama sonra belirsiz bir zaman sonra yeniden aynı durum olusuyordu.bende tüplerini değiştirdim.sorun devam etti ki zaten output jack ını sert bastırarak takınca düzeliyordu.bende bu sorunu DTL elektroniğe ilettim.oraya goturdum yani.1 hafta testte kaldıgını soylediler ve problem oluşmadıgını ilettiler.10-12 gün sonra geri aldım.oradan tavsiyelerle levent beye gittim.zaten bir bina yanında.olayı anlatınca tamam dedi.output jack ını değiştirmiş ve bana tamam dedi.ve 60 tl ödedim.eve geldim sorun devam edince aradım hatta yanına gittim.ben output jack ını değiştirdim dedi.yani birşey yapamam dedi.komik komik komik gülüyorum hala.lafa bak 😀 sonrasında çıktım gittim.bir süre bu aleti kullanmadım sonra yine bar konserleri olmaya başlayınca bende tekrar bakayım dedim ve cihan düşmezle konuştum.dediklerini harfiyen uyguladım açık söyleyeyim umutsuz bir şekilde.sorunu buldum.ve studyo arkdasımla beraber bunu yaptık onardık.ve o gece konsere buunula cıktım 😀.sorun kesin çozuldu çünkü.doknuyorum ses düşüyor dokunuyorum cıkıyor bir çok kez deneyip emin oldum.onardıktan sonra aynı işlemleri yapınca kesin çözüm oldugunu anladım.sorun input jack ının girişinde jack üstündeki şase kapağıyla alakalıydı.soğuk lehim gibi birseyydi.çözülmüş oldu ki bu benim için inanılmaz önemliydi.İşin garip yani şuydu ;
Hiçbir jack girişi değiştirilmemişti hatta orijinal şekilde lehimliydi.ÜZÜLDÜM!
Sevgili cihan sana burdan çokçokçok, beni dinleyen bu konuda ve yardımcı olan sevgili (frenleyen) @Aytek arkadasıma çok teşekkür ediyorum.sevgiler
o belcat ömür törpüsü, sinir hastası eder adamı. sende yine overdrive yokmuş. bende clean yoktu 😀2008te elvankentte bir müzik dükkanından ilk elektro gitarım olan RockSON mudur nedir H-h dizilimli sunta bir strat almıştım 300tl ye . Sonrasında 1 ay geçmişti ve Optimum eryamındaki Majör müzikten 10watt adı altında bana satılan bir amfiyi alıp bir heves eve gitmiştim ve amfinin üstünde overdrive bile yoktu 😀 Drive yazan buton sadece volume idi. Belcat g10 olması gerek tweed renkte bir amfiydi . Sonrasında kötü gitar drivesız gitar canıma tak etmişti ve rp50 almıştım orasını hiç karıstırmayın adam ds1 ve onu denetmişti ds1 daha ucuzdu sözde rp50yi içinde bi ton efekt var ondan pahalı diyerek itelemişti :d