G
bazı modeller uzun süre stokta dükkanlarda durduğu için aynı serinin yeni versiyonları çıktığı zaman farklılıklar oluyor. hatta bazı müzik marketlerde sıfır olarak artık üretilmeyen aletleri bulmak bile mümkün. bence nette bu gitarın resimlerini araştır aynı modelin eski serisi olabilir gitarın. eğer seninki gibi bir model bulamazsan satıcıya net linklerini gösterip farklılığı sor olmadı bc riche mail at.kral5959 demiş ki:arkadaşlar bc rich warlock bronze seri gitar aldım ama manyetiklerin üzerinde bc ric yazmıyor gitar ikinci el aldım daha sonra internette baktım aynı seri gitarların manyetikleri üzerinde bc rich yazıyor neden olabilir ???
bir klasik olarak shr1 🙂lotion demiş ki:humbucker boyutlu single manyetik onerileri olan varmı acaba?
halilpazarlama demiş ki:bir klasik olarak shr1 🙂lotion demiş ki:humbucker boyutlu single manyetik onerileri olan varmı acaba?
lotion demiş ki:humbucker boyutlu single manyetik onerileri olan varmı acaba?
ahahaha 🙂 ulen pavlovun köpeği gibi olmuşuz 😀GokhanA demiş ki:halilpazarlama demiş ki:bir klasik olarak shr1 🙂lotion demiş ki:humbucker boyutlu single manyetik onerileri olan varmı acaba?
Hot rails single boyutta humbucker. Aranan humbucker boyutta single. 😀
lotion demiş ki:humbucker boyutlu single manyetik onerileri olan varmı acaba?
Benim bildiğim sadece iki tane var.
Seymour Duncan Phat Cat
Bu tam P-90 olması lazım.
Dimarzio Bluesbucker
Bu ise humcancelling. Sargılardan bir tanesi çok az, sadece dipgürültüyü etmeye yarıyor, ses P-90 gibi deniyor.
Bir de fikir olması açısından humbucker yuvasına gerçek single takabilirsiniz.
Şöyle bir adaptör ile direkt single coil takabilirsiniz. Bu yatık versiyonu.
Hazırını bulmanız zor, ben eski bir SSS pickguard üzerine normal humbucker çerçevesini oturtup etrafını çizip kesmiştim. Sap için kullanacaktım, o yüzden düz olarak kestim. Aşağıdaki resimdeki.
Elinizde eski bir pickguard var ise biraz uğraşı ile kesebilir veya boş plakadan sıfırdan kestirebilirsiniz.
Umarım faydalı olur.
AykanKK demiş ki:Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorum var. Gitarımı yeni değiştirdim. Fender Strat Plus vardı. Üzerinde Lace Sensor manyetikler. Şimdi ki gitarımda ise iki adet humbucker mevcut. Sahne de pop çalıyoruz, ve yeni aldığım gitarın tonları ne yaparsam yapayım sert kaçıyor. Sorum şu ki, hangi manyetik sap pozisyonunda bana soft ton sağlar? Yani sololarda falan pop çalmak için idealdir? Aklıma SD Sh2n gelmişti. Ayrıca gitara push-pull eklesem manyetik değişiminden sonra, nasıl bir sonuç elde ederim?
Şimdiden teşekkürler...