Gitar tavsiyesi

Squier affinity serisi olanları öneririm bu paraya sss tip bir strat veya tele işinizi görür ama gidin deneyin ancak o zaman emin olursunuz.
Peki teşekkürler. Bir gitar markası var aklımda ibanez art120 bu gitar hakkında bir bilginiz var mı? Prs’ de düşünebilirim aslında önereceğiniz model var ise daha sert tonlar elde edebilmek adına bütçeyi aşabilirim.

Daha sert tonlar alabilmek istiyorsanız başka şeyler önerebilirim ama blues country tarzı muzikler için high gain gerekmez ama prs çok kaliteli gitarlar yapıyor öneririm.
İbanez hakkında hiçbir fikrim yok ibanezi şahsi olarak pek sevemediğim için hiç araştırmadım.

Daha sert tonlar alabilmek istiyorsanız başka şeyler önerebilirim ama blues country tarzı muzikler için high gain gerekmez ama prs çok kaliteli gitarlar yapıyor öneririm.
İbanez hakkında hiçbir fikrim yok ibanezi şahsi olarak pek sevemediğim için hiç araştırmadım.
Prs benimde hoşuma epey hoşuma gitti. Denediğiniz bir model var mı ?

PRS SE SANTANA SİGNATURE sizce bu model nasıldır.

Prs genelde oldukça kaliteli gitarlar üretir ama bundan sonrasında kendi zevkim adına konuşmak zorunda kalırım etrafında bir müzik market varsa git dene.

Geri