esfatih demiş ki:bende esp ltd ec 50 var marshall g30r cd amfi ve boss ds 1 var. tellerin yükseliği normal gibi alçak değil fazla. manyetiklerin pozisyonunu değiştirdim. aşşa çektim yineuzamadı ses. fernandez sustainer dediğin alet kaç para ayrıca köprü manyetiğini değiştirsem sorunum çözülürmü. teşekkür ederim
ayrıca boss ds 1 ı kullanmayıp amfiden distortion alırsam ses daha uzun çıkıyo. ikisindende distortion alınca ses kirli çıkıyo.yavaş sololarda bent atarken tıkanıp kalıyo benim alet
_KehaneTEmre_ demiş ki:İlk önce adam akıllı bir köprü ayarı.Sonra eğer eskiyse telleri değiştir.Sustain çok daha uzun olacaktır eskisinden.Hangi manyetik hangi gitar olursa olsun 4-5 saniyelik sustain inanılmaz düşük.Manyetikle bunun alakası yok 4-5 saniyelikse sorun.
Eğer 10 saniye temiz bir sustain alıyorsan hala dahada fazlasını istiyorsan Sustainer diye yukarda arkadaşların bahsettiği pedallara başvurabilirsin.
haklısın sadece manyetikle bitmiyor iş....effekt'te önemli...katilinek demiş ki:Hangi efekt aletini kullandın, amfiyi kullandığın da önemli sağdece manyetik işi değil ki, sapın montaj şekli, ağaç kuruluğu, köprü vs vs... Tabi akustik olarak bakıyorsanız iş başka.