Teşekkürlerİstersen Tahsildaroğlu tam yağlı ezine koyun peynirinin etiketini sök gitarına yapıştır, herhangi bir pozitif ya da negatif etkisi olmaz.
Tek başına olmaz. Yanına kavun ve yeni rakı sticker'ide konulması elzemdir efendim.İstersen Tahsildaroğlu tam yağlı ezine koyun peynirinin etiketini sök gitarına yapıştır, herhangi bir pozitif ya da negatif etkisi olmaz.
Kişisel tercihim hiç bir şey yapıştırılmamasından yana ama yapıştıracaksan da yarın bir gün satma-sıkılma durumlarında geri çıkarılabilecek kalitede bir sticker olmasını öneririm. Aksi takdirde çıkarmaya çalışırsın iz yapar. Hiç çıkarmadan satayım dersen de alıcının "Sticker altında kozmetik bir kusur mu var acaba?" diye düşünme ihtimali olası.Merhabalar. Gitarıma bir kaç sticker yapıştırmayı düşünüyorum. Herhangi bir stickerı alıp yapıştırsam olurmu? Ve ya bu stickerları bu işten anlayan kişilerden kaliteli bir stickermı almalıyım?
Yani çok gerekli değil o zaman?Gitara sticker işi dövme yaptırmak gibidir 🙂 pişman olacağın bir şeyi yaptırmamanı öneririm...gitar için stickerlar genelde sökülebilir oluyor ama 5-6 ay durduktan sonra söktüğünde ton farkı yaratabilir, ucuz yollu gitarlardan beklerim yani öyle solgunluk vb yaşatmasını...
Benim de kişisel tercihim asla bir şey yapıştırılmaması ama şunu da ekleyeyim, şu ana kadar gördüğüm en iyi sticker işi de Ogün'ün basscısı Cem Gürel abideki ve Fırat Öz'deki Ali İsmail figürleridir...bu derece anlamlı değilse her türlü aşırı cringe durur, 2 sene sonra ulan ne kadar ergenmişim dedirtir 🙂
Ya bu benim ilk gitarım satmam. Ama sıkılırsam sökersem izi kalırsa o zaman çok gerek yok gibi.Kişisel tercihim hiç bir şey yapıştırılmamasından yana ama yapıştıracaksan da yarın bir gün satma-sıkılma durumlarında geri çıkarılabilecek kalitede bir sticker olmasını öneririm. Aksi takdirde çıkarmaya çalışırsın iz yapar. Hiç çıkarmadan satayım dersen de alıcının "Sticker altında kozmetik bir kusur mu var acaba?" diye düşünme ihtimali olası.
bence hiç toplara girme eski klasik gitarıma ergenlik hevesiyle sticker yapıştırmıştım ileriki zamanlarda sıkılıp söktüğümde yapışkan izi kaldı yapışkanı sadece asetonla sökebildim asetonda gitarımın boyasına zarar verdi nihayetinde stickerın yapışkanının ne kadar güçlü olup olmadığıda önemli ama bence risk alıp gitarın değerini düşürmeye gerek yokMerhabalar. Gitarıma bir kaç sticker yapıştırmayı düşünüyorum. Herhangi bir stickerı alıp yapıştırsam olurmu? Ve ya bu stickerları bu işten anlayan kişilerden kaliteli bir stickermı almalıyım?
O zaman teşekkürler çok gerekli değilmişbence hiç toplara girme eski klasik gitarıma ergenlik hevesiyle sticker yapıştırmıştım ileriki zamanlarda sıkılıp söktüğümde yapışkan izi kaldı yapışkanı sadece asetonla sökebildim asetonda gitarımın boyasına zarar verdi nihayetinde stickerın yapışkanının ne kadar güçlü olup olmadığıda önemli ama bence risk alıp gitarın değerini düşürmeye gerek yok