RR22 demiş ki:bende bi gitar daha alcam böyle denemeler için😀 çok deli fikirlerim var
raistlin17 demiş ki:Gitari ''pickguard"li olan arkadaslara bir onerim var.Zamaninda kendim yaptim ama simdi bulamiyorum resimleri...
Bir yerlerden seffaf pickguard satin alabilir veya kestirebilirsiniz.Daha sonra uygulamak istediginiz grafik,desen,sekil vs'yi pickguardin altina ozenli bir sekilde uygularsiniz.Daha sonra da stickerim sokuldu,boyam bozuldu vs gibi dertleriniz olmaz.Desenli pickguardlar var ne gerek var boyle bir seye diyebilirsiniz ama gel de bul onlardan Turkiye'de 🙂Hem bu sekilde siz istediginiz deseni ya da sekli uygulayabilirsiniz.Plexiglass satan ve kesim yatan atolyeler var onlara seffaf pickguard kestirebilirsiniz.Hatta H-S-H dizilimli arayan varsa bende bir tane mevcut 🙂
RR22 demiş ki:geçiririz hocam😀 bi kolpadan solak gitar bulmak lazım alanı geniş olan😀 2-3 aya feci bi şekil olr 😀
AllexStone demiş ki:Klavye üzerinde hiç çalışmadım ama bayağı gövde boyadım. Malum solağım ve istediğim renkte gitar bulamadağım için kendi gitarımı kendim boyama işine biraz fazla zaman ayırıp çok deneme yaptım hala da deniyorum. 🙂
Akılma gelen : Boya atınca zeminde gözle görülmesi zor da olsa engebeler varsa boya atınca bu engebeler kartopu gibi giderek büyüyüyerek belirgin hala geliyor. Acaba boya öncesi ince zımpara ile zemini pürüzsüz hale getirmekle ilgili bir problem olmuş olabilirmi?