valla bişeyler yapmak ve yaptırmak istiyorum fakat nerede yaparlar bilemiyorum kendimde uğraşabilirim ama gitarımı çok sevdiğim için kıyamıyorum odamda 2 yatak var birinde ben diğerinde gitar yatıyo 🙂
KeReMmM demiş ki:Forumda bir arkadaş siyah gitarına sprey boyayla mermer deseni yapmıştı o boyanın markası falan nedir bilen birisi var mı? Ve nerde bulabilirim. Forumda aradım ama bulamadım o konuyu.
7kedi7eti7 demiş ki:KeReMmM demiş ki:Forumda bir arkadaş siyah gitarına sprey boyayla mermer deseni yapmıştı o boyanın markası falan nedir bilen birisi var mı? Ve nerde bulabilirim. Forumda aradım ama bulamadım o konuyu.
sanırım markası dupli-color olması lazımdı
bendede var o marka boyadan ama adını unuttum şimdi =)
fakat istanbulda ben bulamamıştım o mermer rengini veren modelinden
o arkadaşta ankaradaydı..
Flareos demiş ki:@erren
klavyedeki bindingi siz sonradan mı yaptınız... sonradan yapıldıysa nasıl yaptınız
Flareos demiş ki:açıklanacak birşey yok... 🙂
binding cok sevilen birşeydir, hatta dave_mustaine64 bindingi olan klavyelerde daha rahat calıyorum falan demişti, sanırım ben de buna katıldıgımı soyleyebilirim...
gitar yapan şirketler ise bu konuda gayet cimri davranıyor, ne kadar maliyeti artırıyor bilmiyorum ama mesela jackson japon gitarlarına kasa şekilliyse direk bindingsiz klavyeler cakıyor... birçok kişi de benim gibi düşünüyor demekki soruluyor bu soru... 🙂
kısacası, benim sorma nedenim kendi gitarımın da bindingsiz olması ve de benim ona da mumkunse bir binding yaptırmak istememdir 🙂
gitarın cok guzel olmus bur arada, güle güle kullan
Narina demiş ki:Gitar yapım bakım onarım Hernevi icraatıyla ilgilenirim.Mektepliyim.