Clickboy demiş ki:İyi günler... Stickerları temin etmek kolay önemli olan bunu gitara iliştirmek. Bunu nerde yapabiliriz. Elimizde Sticker ile gitarcılara gitsek yaparlar mı ki? Kendim yapmaya korkuyorum şahsen gitara zarar verir miyim? diye. Ankara'da önerdiğiniz bir yer var mı? İlk postlarda Cilayı kazıyın falan demiş de bu bana pek iç açıcı gelmedi doğrusunu söylemek gerekirse... 😀
thunderhead demiş ki:www.oneposter.com
Bugun bu siteden 9-10 tane sticker siparisi verdim. Gelecekler bakalim nasil cikicak.
Ozellikle eski gitarim icin Hayalet Avcilari'nin amblemini aldim. Cok muthis duracak 😀
Helal olsun bu sayfada gördüğüm en iyi çalışmaydı gerçi şeffaf bant ama stickerla oldumu çok bomba olur-GUITARIST- demiş ki:Bende şöyle bir şeyler yaptım(Gerçi, printerden kağıda çıkarttım, sonra şeffaf bantla yapıştırdım ama yakında sticcer olarak yaptıracağım😆
Pentagram' ın eski şekil logosu, Pentagram 20 nci yıl amblemi, Örümcek şeklinde Pentagram logosu ve ters haç şeklinde (ama ben düz yapıştırdım) Pentagram logosu 😉
Eğer imkanın varsa (maddi) gitarına integral, logaritma, türev gibi matematiksel simgeler yapabilirsin.Forumdan bir arkadaş gitarına bunu uygulatmış ve süper bir görüntü olmuş.Resmini arattım ama bulamadım.Yok, sticer olarak yapacağım diyorsan da; içinden ne geliyorsa onu yap bence.sozercem86 demiş ki:merhaba elimde Beyaz jackson performer rr var ve gitara modifiye yapmak istiyorum ne önerirsiniz ? şerit falan çekmek istiyorum aklımda bi takım şeyler var fakat bunu uygulamaya geçirebileceğim dükkanlar mevcut mu ? mesela küçük bir kuru kafa ve gözlerin içine kırmızı ışıklar falan 🙂 fazla mı uçtum bilmiyorum ama en azından kaliteli bi sticker yapıştırmak isityorum her çeşit tavsiyenizi ve önerinizi dinlemeye hazırım