Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

Ibanez'in klasik rg serisindeki aşağıdaki tip sticker logosunu yapan veya ölçü veya çizimleri olan elinde olan varsa, bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Gitar boyama işleri içindeyim ve daha önce bestdecal.com dan, Ibanez'in bahsettiğim logosundan sipariş vermiştim ve gelen ürünü headstock'a uygulamıştım. Ancak gitarda boya rengi değişikliğine gidince logo yu sökmek zorunda kaldım ve logo maalesef yırtıldı. Yine bestdecal.com dan sipariş verebilirim. Ama son siparişim 20 günde gelip, beni deli etmişti. Artık o kadar beklemek, gerçekten sıkıcı olacağı için yurtiçinde şansımı deneyeyim dedim.

Bilgisi olanlar paylaşır, yardımcı olursa çok sevinirim.

Not : Yapan varsa direkt sipariş verebilirim kendisine. Bilgisayar ortamında baskı için uygun halde dosyası olan varsa kendim ölçülerine göre bir reklamcıya da yaptırabilirim. Her türlü yardıma açığım.

RG770DX_headstock.jpg

Arabanın arkasına bağla , 30 dkka sonra tamamdır...Süper relic hale gelir...Yada zımpara ve su ile hafifce de yapabilirsin, ben stratımı kendim yaptım resim asarım isterseniz..

Selamlar. Konuyu hortlatıyorum ama Bende fender 2006 60th anniversary mexico strat var beyaz. Boyası hakkında hiçbişi bilmiyorum. Hafif relic olsun artık boyada değişiklik başlasın istiyorum ama pek birşey değişmedi. Bembeyaz değil artık baya bi sarardı ama çatlak tarzı birşey göremiyorum henüz. Uçakta gelirken olduğunu düşündüğüm ufak bir çatlak var halka şeklinde kırılmış içine göçmüş yumurta izlenimi veren bi çatlak. O büyür diye tahmin etmedim o da büyümedi ilk günkü boyutunda. Gitarın boyasını ve geleceğini nasıl öğrenebilirim bu konu hakkında bi başlık bi bilgi falan var mı forumda ? Teşekkürler=)

Selamlar,

Gitarıma resim çizdirmek istiyorum (sticker değil). Kirk Hammet tarzı bir şeyler yaptırmak istiyorum. Bunu yaptırabileceğim, profesyonel, 3.000$'lık gitarın içine etmeyecek birileri var mıdır İstanbul'da?

Geri