Geçmiş olsun bu video yardımcı olabilir
Sanki tüm gitarlarda headstock dayanıksız gibi dikkat etmek gerek.Aynı yerden aynı şekilde benim gitarın sapı kırılmıştı jacksonun sapının zayıf olduğu yer orası olsa gerek
Açıkçası bende pek anlayamadım kısa süreli bir şok yaşamadım desem yalan söylemiş olurum.Geçmiş olsun dostum, nasıl oldu merak ettim?
Buda gitarın son halidir.Bursada usta arıyan varsa özelden ulaşabilir bana.
Geçmiş olsun bu video yardımcı olabilir
daha ne olsun. kaderde varsa d.z.lmek neye yarar üzülmek 😀Orijinalliği bozulmuş 🤣🤣
Geçmiş olsun, eyvallah da, en son yazdığın nedir? Roket bilimi, Dünyanın ve Evran'İn Varoluşu veya Atom Bombası sırrına mı erdin de gizliden paylaşıyorsun yahu arkadaş? Ve biz, eşşek miyiz ki insanlar mağdur olmasın, dertlerine az çok deva bulunsun diye şu tip başlıklar açıyoruz:
Yurt Çapında Alternatif Esnaf Önerileri | turkrock.com
Tamir eden kimse, sen olsan dahi o başlığa bu işçiliği yapan kişinin adını, konumunu giriver, bir zahmet. Bursalı forumdaşlardan hayır duası al biraz 🙂
Orijinalliği bozulmuş 🤣🤣
Mesajını "Yurt Çapında Esnaf Önerileri" başlığına da yaz bence. Fazladan mesaj, sevap point vs 🙂
Modeli neydi gitarınLuthier ile konuştum halledebileceğini kırığın belli bile olmiyacağını söyledi ama ton konusunda eksim olurmu olmaz heralde.
Modeli neydi gitarın
Ton konusunda hiçbir eksiği olmaz. Elin değmişken bir de Seymour Duncan TB4 vs. edinip taktırırsan gitara çok daha değişik bir gözle bakabilirsin. Gitarın modeli neydi bu arada JS11 mi?
Evet Js11 gitardaki pena tıkırtılarından ve tondaki bozukluktan şikayetçiydim sanki tb4 iyi gelicek gibi.Pedal alıcaktım ama param tamire gidicek anlaşılan tamirden sonra biraz daha biriktirip bir tb-4 almayı düşünüyorum.