Çok teşekkür ederim. Bu gitara gelen ilk yorumun senden olması çok sevindirdi. Senden o S'i alamamıştım içimde kalmıştı. Şimdi ise elime para geçmesi sonucunda böyle bir gitar alabildim, gerçekten mutluyum.Reeve demiş ki:Cok sevindim Ege, hep bir S Ibanez tutturmaya calisiyordun hatirladigim kadariyla, sonunda turnayi gozunden vurmussun iste. Cok guzel gitar gule gule kullan.
keremd demiş ki:güle güle kullan roth-azat
Monster_YGT demiş ki:böyle getirip getirip usa jacksonları gözümüze sokuyorsunuz ha sizin yok benim var gibisinden 😆 güzel gitar üniversiteye gidiyimde alacam bir jackson kafaya koydum 😀
Hakikaten ne iş? Kaç model bu SL1?Reeve demiş ki:Gitarin uzerinde normal SL1'lere ek olarak farkettiyseniz fazladan bir Knob var, gitara sonrada takilma degil yani.. tonu boost falan ediyorsunuz iste..
Birds eye maple neck 😀Monster_YGT demiş ki:bu telenin ilk resimde kalvyesi bir garip görünüyor 8O ışıkdan falanmıdır acaba merak ettim 😀
Monster_YGT demiş ki:bu telenin ilk resimde kalvyesi bir garip görünüyor 8O ışıkdan falanmıdır acaba merak ettim 😀
Stormcrow demiş ki:Monster_YGT demiş ki:bu telenin ilk resimde kalvyesi bir garip görünüyor 8O ışıkdan falanmıdır acaba merak ettim 😀
Değil kuşgözü akçaağaç kullanılmış klavyede sanırım. Sonradan değiştirildiğini belitmiş arkadaş.
Birdseye maple diye geçer gavur sitelerinde