SiLeNoZ demiş ki:RG550 de modifiye falan hiç yok.
Eski bir gitar ama tarihini bilemiyorum.
SiLeNoZ demiş ki:Drizzt113 demiş ki:Zenginin malı Züğürt'ün çenesi olayına en iyi örnek 🙂
Estagfurullah yok öyle birşey. Herkesin imkanı ve yaptığı şeyler farklı. O gözle bakmamak lazım. Biz de bir çok şeye iç geçiriyoruz 🙂 Bir ESP eclipse ve ya Gibson LP Custom görünce off off diyoruz
jacksonke1 demiş ki:harika abi ne diyelim cok hos görünüyor hepside 🙂)
cancaliskan demiş ki:les paul ne?
çok güzel duruyor...güzel boya işçiliği...
SiLeNoZ demiş ki:RG 550 F00 ile başlıyor. Sanırım 2000 yapımı.
7kedi7eti7 demiş ki:en üstte duran pedal mxr ın booster mı
SiLeNoZ demiş ki:RG 550 F00 ile başlıyor. Sanırım 2000 yapımı.
Hocam bilen bilir 1 gram anlamam Ibanezlerden ama en azından fotolarda sapın gövdeye nasıl bağlandığına bak allah aşkına.anatolia999 demiş ki:SiLeNoZ demiş ki:RG 550 F00 ile başlıyor. Sanırım 2000 yapımı.
sanırım o gitar 90 yapımı seri numarası toplam 6 haneli midir?
bu gitarı kullandım 😀 süper walla klavye ama tonu sert deildi 🙂 şimdi ne yaptı orçun abi hiçde sormadım 😀halilpazarlama demiş ki:
evet arkadaşlar yeni gitarım.vallaha modelini bilmiyorum sadece bildiğim baya eski bi gitar japon yapımı yamaha.Gitar izmirde Erkan Sızarlar ustanın eline hayat bulmuş ve çok güsel bi gitar olmuştur.hatta şu an arkadaşımın kullandığı prestige ibanezle test edilip üstünlüğü arkadaşım tarafındanda onaylanmıştır 🙂 hatta benim ibanez rgr 480 den bile daha kullanışlı şu anda.Yapılan işlemler ilk önce klavye değiştirilmiş abanozdan bile daha sert olduğunu söyledikleri adını şimdi hatırlamıyorum yarın öğrenip yazarım kakobo mu koko kolamı 🙂 bi ağaçtan yapılma klavye takılmıştır.Klavye şu anda mükemmel rahattır.Perdeler tabiki dunlop yapılmıştır.manyetikler 2 dene DiMarzio Steve Morse ve 1 adet USA Fender single olmaktadır.Bide köprünün altına ahşap aparat yapılıp sabit köprü olarak kullanılmaktadır.Tabi benim tercihim :9 floydta bi sorun yok 🙂Ayrıca komple cila geçilmiştir.Vallaha modeli yapım yılı konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun.gitarın eski halini görseniz yuh dersiniz 🙂