ya bu custom wr1 gibi bulunması uber zor ender gitarları nereden buluyorsunuz? ebay'e pusuya mı yatıyorsunuz? kramer evh gitarı bulmak gibi bişi.
rengi siyah olmayaymış iyimiş.USA jackson da herkesin bir siyah hastalığı var.Renkten dolayı çoğu açık arttırmaya girmedim.(Jackson farklı renklere çok para istiyor galiba)880 dolara yeni rr1 gitti yanarlı dönerli boyası vardı(90 ların) bid'i yaptım 870 e yattım uyudum daha da gelen olmaz diye şansıma tüküreyim.Bu arada abd'de iken mi aldınız bu wr1'i?Kaça aldınız? pentagram-Hakan' nın gitarı jackson pro abanoz klavyeli wr1 di galiba onun bulunma ihtimali wr1 custom kadar zor.
Schecter hellraiser special c1
Ben bu tarz iddialı modellere siyah yakıştığı düşüncesindeyim. WR1 siyah hariç çok renk denk geldi ama hiç birini almadım, almam da 🙂 japon wr1 in bulunma ihtimali, Custom WR1 e oranla çok daha yüksek. Şöyle düşünün, kaç kişi custom shop a wr1 yaptırdı? kaç kişi özel yaptırdığı wr1 i satışa koyma ihtimali var?
Benim gitarı aldığım kişi 2 sene sırada beklemiş, bu şekilde kaç kişi sipariş verir ve fazla para ödemek ister + bekleme durumuna girer? Gibi durum değerlendirmesi yaparsanız ve japon wr1 in fabrikasyon üretim bir gitar olduğunu da düşünürseniz, piyasada olan ve satışa konması olası bir gitarı ararsanız bulma ihtimaliniz Custom Shop tan çıkma bir gitarı arama ihtimalinize göre çok daha yüksektir.
Örnek vermek gerekirse; http://www.ebay.com/itm/17081020869...X:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1118wt_1185
Bu satıcıda Hakan gibi wr1 ini modifiye etmiş.
buda bizim salon öğrenci evi 😀
ben de bu lighting sky grafiğine bitiyorum gerçekten.Jackson king v+ bu grafik+ters kafa=cennet. herhalde torunuma filan bırakırım bir sapının arkasında boya olmazsa tadından yenmez olur.(Bir tane gördüm sap arkası boyalıydı. 1-2 ay önce ama 2000 dolar olunca alamadım daha tr ye shipping filan var vs...)Siz custom wr1 kaça aldınız 2000 dolar üstü tahmin ediyorum? ben olsam o wr1 in sapının arkasının boyasını da kazıtırdım orjinalliği gider ama hızına hız katar insanın.
Sr22det, gitarlarınız gerçekten çok güzel bence hiç bir yerine hiç bir şey yaptırmaya gerek yok ben o gitara alyan değdirmeye korkarım valla 🙂
Laserion81, demek istediğiniz gitarın üst tarafında sağ kolun altında kalan eğim mi ? Daha inceltilmiş gibi olan yer ? Eğer orası ise dediğiniz yer strat kasa gitarımda vardı ama pek bir fark yarattığını hissedemedim diyeyim hiç. Veya şöyle bir durum şimdi bu gitarda da manyetiklerin dulunduğu gövdenin orta kısmı yine dışta kalan kısımlara göre daha şişik olduğu için doğal olarak bir eğim olmuş oluyor yine, belki ben bu sebepten fark edememişimdir. Sevindim beğenmenize ayrıca 🙂
Senin seveceğin sap arkası şekli bana custom shop wr1 i satan elemanın diğer warrior unda var;
Bu gitarlar custom shop ta olsa almazdım ki değiller zaten. 2 humbucker bence Warrior u görsel olarak zayıflatıyor. Klavye de yatık değil gitarın kendi ergonomisinde zaten yatay bir pozisyon var bu sebeple aldığım gitar en güzeli warriorlar arasında (bana göre) Ters kafa ya gelince warrior lara ters kafa gitmiyor, tıpkı explorer lara gitmediği gibi gitarın dizaynı ters kafaya müsade etmiyor görseli bozuyor ters kafa..
bilmiyorum müzelik yapmayı düşünüyormusunuz ya da aktif olarak çalıyormusunuz? işinde iyi bir luthier e sap arkası boyasını aldırtırırdım.Gerçi gitarın sapının nem dengesini bozup sürekli ayar yapmaya sebep de olabilir ama küçük ihtimal.Aynı gitarda wr1 şekli,charvel sapı,jackson alderi keskinliği hepsi birarada olurdu.O gitarda single kulanılır mı? gitarın ruhuna aykırı değil mi?(gerçi H-H harbi görüntü çirkin daracık ala manyetik sıkıştırmışlar gibi.)O single i sırf görüntü için mi kullanıyorsunuz? 80 lerin metal sound a arada single giren tarafları var ama yani... bu arada hala fiyatı söylemediniz 🙂
Ben elimdeki gitarların x bir boyasını kazıtma vb gibi bir niyete sahip değilim. Onları bu şekilde kullanma taraftarıyım. Manyetik revizesi yapılır bunlarda sıkıntı yok, WR1 imin üstünde ki manyetikler
Köprü Seymour Duncan DimeBucker SH13 59, Sap Seymour Duncan STHR-1B Lil '59 şimdilik gayet keyifli tonları var. Belki Emg takarım bilemiyorum şuan için çok önemli değil bu.
Single manyetikli olarak bu gitar gerçekten güzel görünüyor ve tonları da güzel bu manyetiğin 2 tane mini single dan oluşan bir humbucker aslında. Bu single manyetik Rob Halford un gitaristinin wr1 inde de kullanılmış, vardır bir hikmeti 😉Fiyat bilgisine gerek yok arkadaşım hediye etti desem ne değişecek veya tahmin ettiğin rakamlar desem yine bir şey değişmeyecek gitarın ödemesini yaptım ve aldım geçmişte kaldı bütün bunlar 🙂