Solak olmak da ayrı birşey. Ben de solağım aslen ama normal gitar çalıyorum. Çok garip geliyor solak gitarlar gözüm alışamadı. Aynadan bakıyorum sanki 😛 Güzel cihazlar. Bir adet deluxe tele almam lazım, çok tatlılar.
Allaaaah ! 😀pointy headstock http://s1105.photobucket.com/albums/h345/MEGADEATHER/?action=view¤t=CIMG0231.jpg 🙂bana aittir kendisi 😀
Çok Güzel Görünüyor. Başka resimlerinide görmek isteriz 👍
Asım can Gündüz'ün kullandığı Grand Master gitarlara benziyor 🙂 belkide onlardan birisi.Çok Güzel Görünüyor. Başka resimlerinide görmek isteriz 👍
Evet şimdi baktım, öyleymiş 🙂Asım can Gündüz'ün kullandığı Grand Master gitarlara benziyor 🙂 belkide onlardan birisi.
Teşekkür ederim👍
Sonunda SGnin tadını alan biri daha çıktı. 😀
Gibson SG Standard, 1978 (Kalamazoo)
Open office olarak kullandığım ve sık sık gittiğim bir kafe var. Esasında gitar kafe demek daha doğru olur. Altında vintage gitarların satıldığı da bir shop var. Bir ay falan bu gitarın etrafında dolaştım, gittim geldim, çaldım. En sonunda kendi Gibson Les Paul Standard'ımı bununla değiş tokuş ettim. Aslında SG hiç aklımda olan bir gitar değildi o güne kadar. Ancak bu kadar rahat çalımı olan başka bir gitarla karşılaşmadım. Hele Les Paul'den sonra otobanda 8 silindirli araba gibi geldi. İşin aslına bakarsak, humbucker adamı da değilim. Ama bu gitarı kullanması zevkli. Yaşına göre de oldukça temiz.
9881 eklentisini görüntüle
Bu Grand Master'ın sahibi NightSlashTrain gibi niki olan bi arkadaştı. Zamanında baya yorum yapmıştık bu gitarla ilgili, yanlış hatırlamıyosam Fender Sambora modelini satıp bunu yaptırmıştı. Nerde çalınırsa çalınsın dikkatleri üzerine çekecek bi gitar.