dostum gitarda ki seviyeni bilmiyorum ama kendi açımdan ele alırsam fena solo atmıyorum.strat gitarda çok rahat attığım hızlı bi soloyu ibanez rg420 de çalayım derken şekilden şekile girdim onun üst taraf dümdüz.bileğimin açısı değişti.çok zorlandım çalamadım daha doğrusu.senin gitarda hafif bombe var ama asıl strat ve superstratlarda var o olay.zaten sağ el rahat destek alsın diye yapılmış bir olay beni çok rahatlatıyor.shecter in ltd nin orta ve üst seviye gitarları çok şekil zaten malzeme olarakda kaliteli
Doğrudur. Ben, o bahsettiğiniz yerin dümdüz olmadığını belirtmek istedim, ama dediğiniz gibi sağ klonu altında kalan kısımda bir normal bir strat kadar da eğim yok tabi ki. Ltd ler hakkında pek bilgim yok ama schecterınli oluyor ama benim öyle olduğunu düşünerek aldım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.
O değil de glen tipton gitarını luthier'e yaptırmayı düşünüyorum.Çok akıllıca dizayn edilmiş kafama girdi çıkmıyor gitar 🙂(Taaa liseden ilk görüştü aşık olmuştum.) zaten 2. eli diye birşey yokmuş hamer ona özel üretmiş.
Jackson ın professional serisi mi bu gitar ?Neck pozisyonunu o seriye benzettim ,özel ilgim var o seriye ,ilk sahibi misiniz ?
Şöyle ki, Charvel, Fender'e satılmadan önce Custom Built seçeneğinde headstock'u default olarak pointy olarak bırakıyordu. Fender Headstock için 100lerce dolar ekstra ödeniyordu. Şimdi ise Fender'e satıldığı için tam tersi. Pointy için 100lerce dolar vermek gerekiyor : ) Bu yüzden pek rastlamak mümkün olmuyor.
Tekrar söylemeden edemeyeceğim, Charvel hayatımda kullandığım EN EN EN EN iyi gitardır. Bu rahatlığı açık ve net söylüyorum, şu yaşıma kadar hiç bir gitarda görmedim. Bu arada paylaştığın Charvel benim seriiden fakat custom olarak 5 yollu switch ve bir manyetik daha eklenmiş. Rising Sun görseli ise olağanüstü. Ne yapıp ne edip almak gerekirdi bu aleti : ) Kısmet
pointy headstock http://s1105.photobucket.com/albums/h345/MEGADEATHER/?action=view¤t=CIMG0231.jpg 🙂bana aittir kendisi 😀
Gitar en başından beri böyle orjinal predatordan farkı gövdesi amerikada yapıldı ve orjinalindeki gibi basswood değil alder.Bu gitarı tamamıyla orjinale sadık toplamak çok zor manyetik çerçeveleri dahi piyasadakilerden bayağı farklı 🙂Görmüştüm gitarınızı. İyi bir emek harcadığınız belli. Keşke orjinal kalsaymış fakat bu haliyle de güzel olmuş : ) Satmamanız dileğimle.
Aa şimdi gördüm sağolun 🙂Önceki mesajları okumanı tavsiye ederim 😉
jackson rr1 ferrari red ile takas dusunurmusun ?Jackson ın professional serisi mi bu gitar ?Neck pozisyonunu o seriye benzettim ,özel ilgim var o seriye ,ilk sahibi misiniz ?