Gitarlar ona emanet.
Hocam bunlari korumaya bu ufaklik yetmez, sana sivas kangal lazim, kiskancliktan fazla yemlenmis besi tavugu gibi catlatir adami senin gitarlar; tebrik ediyorum amfi dahil hic bos yok, daha nice boyle gitarlariniz olsun....
Gitarlar ona emanet.
Sprey boya iş görüyor mu hakikaten? Ben de bir headstock işine girişeyim diyorum, matching yapmak için (zaten ucuz gitar 🙂 ), ama boyasıdır cilasıdır bulamam diye hiç bakınmadım bile. Reklam olmayacaksa kullandığınız boya marka/model verebilir misiniz?
Özellikle cila kısmı korkutuyor beni, ortaokulda tahta kaşık yaptırıp cilalatmışlardı, rezalet iş çıkmıştı elimden. 😀
Sprey boya iş görüyor tabii. Fakat sadece boyayı atmakla bitmiyor iş, boya üzerine clear coat (vernik) yapıp, rengi korumak - derinlik katıp parlamasını sağlamak gerekiyor.
Bu aşamalar içerisinde, boyama sonrası gitarın toz - parmak izi - kir gibi şeylerden uzak kalmasını sağlamamız lazım. Çünkü verniği attıktan sonra altta kalan herhangi bir kiri temizlememiz mümkün değil. Bu da bize boyada sisli görünüm tarzı şekillerde geri dönüyor.
Gretsch white penguin.pek sevgili @The_Answer ortadaki beyaz gitar nedir tam olarak gerçekten çok baba gözüküyor 😛ompous:
Son haltımız 1982 Japon Greco LP. @tugberkozdemir ve "Japanise Vintage" fikrinin kafama düşmesine sebep olan (özellikle) GP ve buradan forumdaş kardeşlerime, Burak Eren abime ve SRV Müziğe de selamlarımı ve en iyi dileklerimi ileteyim.
Not: Fotoğram makinem kayıp, resimleri telefon ile çektim. İdare ediverin şimcilik 🙂
bu gitarı SRV'ye her gidişimde görürdüm, satılmazdı. O sıralar aklımda Fender vardı da pek dikkat etmemiştim buna. Sonra satılınca üzülmüştüm. Fiyatına göre çok iyi bir gitardı. Demek o kişi sendin 😀
ouch!
Edit:Bu arada öm attım bakalım hayırlısı olsun Atalay Hocam 🙂
Herkes metalci olacak degil ya, aramiza bir de B.B. King Jr. sizmis. Gule gule kullan, belki yeni degildir ama ben yeni gordum.