Case'lerden biri boş 🙂Gitardan çok case var hocam 😀
Case'lerden biri boş 🙂Gitardan çok case var hocam 😀
çok güzeller nazar değmesin.Her ne kadar gitarların yarısı arkadaşıma ait de olsa, güzel bi aile fotosu oldu 🙂
41317 eklentisini görüntüle
Teşekkür ediyorum. 🙂çok güzeller nazar değmesin.
Banamıydı bu 🙂bu amerikan fenderlerin etiketlerini neden çıkartmıyorsunuz? bu başlık dışında bir kaç kişide daha gördüm. ikinci elde değer kaybetmesin diye mi 🙂 metin akpınar'ın köyden indim şehire filmindeki efsane etiketli şapkasına benziyor.
genel fenderciler tahifesine soruyorum, sizin gitarlarda çıkartma yoktu hatırladığım kadarıyla 🙂Banamıydı bu 🙂
bağaa mı didin ? 😀genel fenderciler tahifesine soruyorum, sizin gitarlarda çıkartma yoktu hatırladığım kadarıyla 🙂
Çıkartma yoktuda en sağdaki fenderin pickguardındaki jelatini mi gördü acaba dedim bi an 😀genel fenderciler tahifesine soruyorum, sizin gitarlarda çıkartma yoktu hatırladığım kadarıyla 🙂
Her ne kadar gitarların yarısı arkadaşıma ait de olsa, güzel bi aile fotosu oldu 🙂
41317 eklentisini görüntüle
Teşekkür ediyorum dostum. Aslında ne cevherler var bizimkilerde, eşde dostda olmasa bizde göremicez bazılarını... Tom anderson'lar mı diyeyim, jem 77bfp mi yoksa başka başka çeşit gibsonlarmı 🙂Haset , fesat 😛
Abi şaka bir yana, ilgiyle takip ediyorum gitarlarını vallahi. Sahibinden.com'da Kocaeli ve Fender-Gibson gördüğümde "bizim abi" diyorum kendi kendime. Çok şık gitarlar yahu. Özellikle Fender Deluxe, arctic white idi sanırım; çok tatlı! Darısı günün birinde tüm herkese ! 😀
Les Paul Hell...:devil:Gelde küfretme...
41631 eklentisini görüntüle
Gelde küfretme...
41631 eklentisini görüntüle
Bende facebook'da gördüm detayını bilmiyorum. Her nekadar sahte bile olsa insanın içi cızlıyor resmen. Umarım photoshop filandır. 🙂Nedir bu yığın? Hatalı üretim mi, çöpe giden sahteler mi?
( Geçenlerde bir başlık açmıştım bu amfiyle ilgili, meğerse arkadaşlarım bana hediye almışlar bu aleti, şok olmuştum)