Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim atasozunu hatirlatarak kendime ceviriyorum konuyu 🙂ben de bir başlık açayım da benim arkadaşlar bana bi bombshelle ltd run soloist alsınlar...ne güzel arkadaşmış onlar.🙂
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim atasozunu hatirlatarak kendime ceviriyorum konuyu 🙂ben de bir başlık açayım da benim arkadaşlar bana bi bombshelle ltd run soloist alsınlar...ne güzel arkadaşmış onlar.🙂
Abi bu ne?? Ayıptır! 😱Kaptan'ın seyir günlüğü..
Ayıp yatakta olur 😉Abi bu ne?? Ayıptır! 😱
beyaz esplerin çabuk sararması dikkatimi çekiyor
http://www.ebay.com/itm/New-Japanes...4-/281451245436?pt=Guitar&hash=item4187cd2f7c
şöyle de bir şey var mesela 5 yıllık gitar...
nitro finish ise snow white bile olsa sararacaktır zaten sararan boyası değilEsp ve sanırım Gibson tarafından boyanan beyaz gitarların böyle bir renk değişim özelliği var ancak ''Snow white'' alırsan belki o beyaz kalabilir.
Benim gitar 2005 model ve gözün seçtiği renk krem ''ivory/cream'', beyaz ''white'' demek doğru olmaz 😉
Ben zakk'ın ne zaman koyulaşacağını merak ediyorumnitro finish ise snow white bile olsa sararacaktır zaten sararan boyası değil
benim dikkatimi çeken bu gitarların üstüne işenmiş gibi çok dengesiz ve erken sararmasıydı da neyse
@Sr22DeT bu arada koleksiyonunuz çok güzel gitarınızı kötülemek gibi bir niyetim yok 🙂
neden böyle bir sonuç çıkıyor farklı markalardan onu merak ediyorum. internetten gördüğüm fender ve gibsonlar. bizzat gördüğüm gibson gayet eşit bir şekilde sararırken bunlar niye böyle oluyor. case'te mi muhafaza ediyorsunuz gitarı, pasif manyetikleriyle mi geldi? esp gitarlarda bir emg takıntısı var aktif manyetik için nitro zorluğuna niye katlansınlar diye merak ediyorum. esp üzerine ahkam kesebilecek biri değilim merakım var bu konuda.
poli finishler sararmaz diye bir kural yok tabi ki de, nitroselüloz hakkında tecrübesi olanlar da yazarsa neden böyle oluyor etkenler nelerdir (güneş ışığı sigara vs) memnun olurum ayrıca. güzel bir şey çünkü "even" bir şekilde böyle vintage görünüm elde etmek
Bu arada Charvel Satılık arkadaşlar... 🙂Merhaba,
Mor olan : PRS Paul Allender Heavy Relic
Beyaz olan : Charvel So-cal
Akustik : Gretsch G-5013
41786 eklentisini görüntüle 41787 eklentisini görüntüle
Charvel guzelmis onur abim 😛 Bu arada blacstar cok guzel geldi gozume. Modeli nedir acep ?Merhaba,
Mor olan : PRS Paul Allender Heavy Relic
Beyaz olan : Charvel So-cal
Akustik : Gretsch G-5013
41786 eklentisini görüntüle 41787 eklentisini görüntüle
Teşekkürler. İsmi 'Beatrice' 😛 ... Blackstar'ın modeli HT-50hCharvel guzelmis onur abim 😛 Bu arada blacstar cok guzel geldi gozume. Modeli nedir acep ?
Tonlarını bilememde çok şahane bir görüntüsü var. Biz HT-5R ye devam 😛Teşekkürler. İsmi 'Beatrice' 😛 ... Blackstar'ın modeli HT-50h
Buradan dinleyebilirsin.Tonlarını bilememde çok şahane bir görüntüsü var. Biz HT-5R ye devam 😛