Buradan dinleyebilirsin.
PRS :
PRS(video) :
Charvel :
Aaa harbi one shot ı dinlemiştim aylar önce şimdi hatırladım. Diğerlerine bir bakayım 😛
Buradan dinleyebilirsin.
PRS :
PRS(video) :
Charvel :
ben de özendim...yanlarına bir de kv2 gelecek
arkadaş benim eski gitarları mı topluyor baya baya 🙂 ama sl benim eskilerden mi on bilemedim 🙂
Hani şöyle bir şeyler arıyorsan eğer onlarda bende bilgine 🙂
Pırıl pırıl nazar değmesin 🙂Daha bugün alındı 🙂 Schecter Hellraiser C-1
Hoş gözüküyor, hayırlı olsun, 👍 umarım içine sinmiştir...Daha bugün alındı 🙂 Schecter Hellraiser C-1
Sindi sindi 🙂 Teşekkür ederim.Hoş gözüküyor, hayırlı olsun, 👍 umarım içine sinmiştir...
Fena kıskandım hakan abi en kısa zamanda bir test sürüşü yapalım 😉Sonunda aradığım 57 strata kavuştum...Kendileri Limited Edition FSR 57 CAR....Boyası o kadar güzel ki insan çalmadan önce dakikalarca bakıyor...Gövde inanılmaz rezonant...Çalımı zaten enfes...Bendeki 62 den zaten inanılmaz memnundum...Böylelikle tam istediğim 2 gitara kavuştum..image by dthakankoca, on Flickrimage by dthakankoca, on Flickr
image by dthakankoca, on Flickr
image by dthakankoca, on Flickr
Renk şahane,gitar şahane e hadi kahvelerde benden olsun şu gitarı bir çalalım 😉Aynen Kadirim...57 yi almamda seninde katkın var 🙂...İyi ki almışım...Mertkan da da sağolsun.....
'Bu aletin rengine asik oldum resmen klavyeyle cok uyumlu
Otur karsisinda kahveni ic icini isitsin o derece'' 🙂
dostum bunların hepsi birer servet yani 😀 ooo amerikan gitarlar, alırım bi dal 😀''Bunlar Böyle Bişeyler'' 🙂
Edit 🙂 : 94 Jackson Consept Japan [w/tom anderson set | schaller switch&pots]Merhaba,
Mor olan : PRS Paul Allender Heavy Relic
Beyaz olan : Charvel So-cal
Akustik : Gretsch G-5013
41786 eklentisini görüntüle 41787 eklentisini görüntüle
Vay be hayırlı olsum abicim güle güle çal 😀Son üyemiz RG 570 : Renkli manyetikler sırasıyla Steve's Special + Area 58 + PAF-Pro (Sap)43587 eklentisini görüntüle
43588 eklentisini görüntüle
Bu arada kitaplık da zehir gibiymiş :=)Son üyemiz RG 570 : Renkli manyetikler sırasıyla Steve's Special + Area 58 + PAF-Pro (Sap)43587 eklentisini görüntüle
43588 eklentisini görüntüle