ahaha Ataşehir 🙂Adres neresi? 😀
ahaha Ataşehir 🙂Adres neresi? 😀
Bunlar da benden olsun 🙂 LTD Deluxe m1000,blackstar idcore 40 ve schecter hellraiser special c7 🙂 kalanlar malesef kibrista veya istanbula tasinacagimda satilmis durumda 🙂 sifirdan ekipman toplamak gibisi yok 🙂
51959 eklentisini görüntüle 51960 eklentisini görüntüle 51961 eklentisini görüntüle
hahah tesekkurler hocam 🙂 kibrista gitar birakmadim zaten 🙂 ekipmanim vardi ve tasimasi zordu acikcasi o yuzden yanima almadim 🙂 emektar jmp-1 preamp , marshall el84 20/20 , tc gmajor den olusan bi rack sistemim vardi onlari sattim iste 🙂 biraz fon olusturmam lazimdi 🙂 Mutluyum durumum cok kotu degil idcore tatli amfi biraz ugrasinca tatli drivelar alabiliyorsun 🙂Adam tam bir endi ceymsçi çıktı yau. Kıbrıslılar nasıl diyodu? Hasbanı çıkar beayvan! (be hayvan) Meali: onlar ne güzel şeyler öyle. Satılanlar ya da Kıbrısta kalan gitarlar da bunlar gibiyse niye orada bırakıldı? Gerekirse deniz yoluyla yüzerek getirilmeliydi hepsi..
hahah tesekkurler hocam 🙂 kibrista gitar birakmadim zaten 🙂 ekipmanim vardi ve tasimasi zordu acikcasi o yuzden yanima almadim 🙂 emektar jmp-1 preamp , marshall el84 20/20 , tc gmajor den olusan bi rack sistemim vardi onlari sattim iste 🙂 biraz fon olusturmam lazimdi 🙂 Mutluyum durumum cok kotu degil idcore tatli amfi biraz ugrasinca tatli drivelar alabiliyorsun 🙂
Doğru valla bana da the derek trucks yüzünden bulaştı onda yiğidin hası var ama 🙂🙂Kırmızı enfes oluyor SG'lere.
Çok teşekkür ederim 🙂 yavaş yavaş alıp hatta üzerlerinde değişiklikler de yaparak ilerlersiniz siz de umarım. Kolay elde edilince değerleri de çok olmuyor 🙂Gitarlar pek güzel. Umarım 1 hafta 10 güne ben de buraya bi yeni stiletto elite 5 yanına da hor görülmüş, emektar bir cort action koyucam. Daha yolun başında olunca bu kadar oluyor 😀
Blackstar dan memnun musunuz?Bunlar da benden olsun 🙂 LTD Deluxe m1000,blackstar idcore 40 ve schecter hellraiser special c7 🙂 kalanlar malesef kibrista veya istanbula tasinacagimda satilmis durumda 🙂 sifirdan ekipman toplamak gibisi yok 🙂
51959 eklentisini görüntüle 51960 eklentisini görüntüle 51961 eklentisini görüntüle
Hahaha evet siyah beyaz modu oldu 😀 ama benimki eski seridendir 2007 yilinda almistim 🙂 Neck-thru ve Alman yapimi floyda sahip model . Neyse gevseklik yapmiim daha fazla 🙂 Evet blackstar boyutuna gore oldukca tatmin edici diyebilirim 🙂 Stereo olayindan dolayi efektler boyle dolu dolu geliyor 🙂 Kisisel olarak daha tatli tonlara sahip bir calisma amfisi gormedim. Ve Insider denilen programla amfiden ulasamadiginiz parametreleri de degistirebiliyorsunuz(3 bant eq, 3 farkli parametreye sahip 3 efekt vs). Almaya niyetiniz var ise eger bir denemenizi oneririm. Yanlis hatirlamiyorsam atasehir do-re de mevcut 🙂Blackstar dan memnun musunuz?
LTD M1000 daş çıktık 🙂
Mukemmel bir gitar gercekten 🙂 tam hayallerimdeki gibi 🙂Zevkinize hayran kaldim @tecrubelicahil52107 eklentisini görüntüle 52107 eklentisini görüntüle
Üstünden kaç yıl geçti hatırlamıyorum ama baya oldu.. Amerikadan yerinde deneyip bi ton uğraş sonucu bizzat getirdim. Hala taş gibi hala kusursuz. 7 tel Piezolu mystic dream JP EBMM
Adama, "OOhhfff, hepsi senin mi?" demezler mi? 😛
Adama, "OOhhfff, hepsi senin mi?" demezler mi? 😛
Sevgiler ve saygılar...