Hayırlı olsun @scalloped
Vallahi 5 liralik durumun tadini Kasibeyaz'da bulamazsin cogu zaman...
Teşekkür ederim öyle aslında benim bir şikayetim yok metal çalmıyorum blues, ve klasik rock da işimi bir hayli görüyorVallahi 5 liralik durumun tadini Kasibeyaz'da bulamazsin cogu zaman...
Bu gitarin review`larini okurken/izlerken tasarimini begenmeyenler oldugunu gorunce hayrete dusmustum. Bence harika bir art deco havasi var: koprusunden govdenin kesimine kadar, bir de manyetiklerin etrafindaki siyah bolgenin karbon fiber gorunumlu detaylara bayildim, karbon fiber govde bir time trial bisikleti mi, F-1 yaris arabasi mi, Pagani Zonda mi bilemedim, hepsini bir arada aklima getirdi bu nadide gitar. Enteresandir tasarlarken headstock`a dokunmamislar nedense. Neyse asil demem o ki gule gule kullanin, ekipmanina duzenli yatirim yapan muzisyenin onunde her zaman egiliriz... Yalniz Petrucci bu kadar sik signature model degistirmese belki takipcileri de biraz rahat nefes alir...Hayir enstrumanlarin ikinci eline de zarar yani...ErnieBall Musicman "Majesty" John Petrucci Signature
51549 eklentisini görüntüle
abi bunlar nedir yaaaa
Gitarlarin govde renkleri ile uyumlu game controller larin hikmeti nedir? 🙂, ben de ikinci bakista fark ettim. Sasirmadim dersem yalan soylerim...
Beyaz PS4 almıştım,ek olarak DS4 almak istiyodum,kamuflajı görünce onu aldım öyle uyumlu oldu. 🙂 Yoksa ekstra bişey yokGitarlarin govde renkleri ile uyumlu game controller larin hikmeti nedir? 🙂, ben de ikinci bakista fark ettim. Sasirmadim dersem yalan soylerim...
Kırmızı enfes oluyor SG'lere.
American Fender Strat 92' w/Dimarzio Bridge Pickup
LTD M1000 SnowWhite
Epiphone Dot Cherry w/Bigsby
Takamine EG Series Acoustic...
Epiphone Les Paul Plus Top w/Slash S.Duncon APH Pickups
Aria STG Relic with Custom Hardware
Epiphone 58' Korina Flying V
Fender Telecaster 72' Custom 🙂
51958 eklentisini görüntüle