Yavrukuşlarımmm benim...
Zamanında çok değerli, kolleksiyonluk jackson ve charvel gitarlarım vardı, bu yüzden böyle bir avatar seçmiştim, çok severim o 2 markayı fakat ESP şu an için en çok değer verdiğim markadır 🙂avatar jackson gitar esp olay ilginç
m2'yi do'ya cektim komple 😉O Horizon pes sesleri nasıl okur, nasıl drop akortlanır şimdii...
AX8'i beklemeye karar verdim.Eyvallah dostum teşekkür ederim 🙂Axe FX diye diye dikkatleri dağıttın hocam bence 😀 Çok güzel görünüyorlar.
Niye düşündürücü olsun?Bilinmeyen birsürü parametre olamaz mı?Belki ben Camo'yu aldığımdan daha yüksek bi fiyata sattım.Belki de Eclipse hayranlığım vardır ve uygun fiyatlı bulup almışımdır.Yada neye göre aralarında çok ciddi bi kalite farkı olduğunu düşündün ki böyle bi yorum yaptın? 🙂 Üstelik 2 farklı karakterde ve 2 farklı köprü seçeneği Olmasını istemem de bi etken olamaz mı?yani o urban m2 verilip eclipse almak nekadar.... düşündrücü sahsen
Şuan elimde olan gitarlardan çılgınlık derecesinde memnunum.Herşey tam istediğim gibi.bence yanlıs bir tercih olmus m2 nin yerpazesi daha genis