gitar corta dönmüş 😀Ona küçük sürprizler (manyetik) yapın 😀
Önce;
Sonra;
gitar corta dönmüş 😀Ona küçük sürprizler (manyetik) yapın 😀
Önce;
Sonra;
asdasdas 😀Sandalye'nin tona etkisi var mı? 🙂
Maşallah...
Çok orjinal bir çalışma olmuş. Kendi adıma konuşmak gerekirse bayıldım bu gitara 🙂 Kendi karakterinizi tamamen yansıtan bir gitara sahip olmak gerçekten muazzam birşey olsa gerek.Sonunda hayalimdeki şekle soktum gitarı 😉
Üzerinde baya bir oynadım ama içime sindiÇok orjinal bir çalışma olmuş. Kendi adıma konuşmak gerekirse bayıldım bu gitara 🙂 Kendi karakterinizi tamamen yansıtan bir gitara sahip olmak gerçekten muazzam birşey olsa gerek.
Neck teki paf manyetik benimde hayallerimi susluyor insallah ikinci gitari boyle yapmayi dusunuyorum bigsby hosuma gitmiyor sonic blue maple sap dusunuyorum iyi hunlerde kullanin super tasarimSonunda hayalimdeki şekle soktum gitarı 😉
Teşekkür ederim p90 gerçekten çok keyifliNeck teki paf manyetik benimde hayallerimi susluyor insallah ikinci gitari boyle yapmayi dusunuyorum bigsby hosuma gitmiyor sonic blue maple sap dusunuyorum iyi hunlerde kullanin super tasarim
Hocam var mı 8 telliyle kaydınız videonuz falan? Çok merak ediyorum dinlemek isterim açıkcası 🙂Amfi: marshall mg 100 hdfx
Gitar : Schecter hellraiser c-8 (8telli)
Pedal Board ve Keys: Chronox Pedalboards özel üretim
Pedallar:
tc electronic polytune (tuner)
Jim Dunlop Dimebag Signature Cry Baby (Wah Pedal)
MXR Comp (Compressor)
Boss noise suppressor
Boss mt2
Electro-Harmonix Metal Muff
MXR EQ
Pod HD500
Hayır yok kayıt dostum, umarım yakında 🙂Hocam var mı 8 telliyle kaydınız videonuz falan? Çok merak ediyorum dinlemek isterim açıkcası 🙂
Almissin sonunda ikinci el miESP LTD KH-202
Evet hocam 🙂Almissin sonunda ikinci el mi
Gule gule kullanin o vakit 🙂Evet hocam 🙂
Çok saolun katbe kat iyileri sizlere nasip olsun 🙂Gule gule kullanin o vakit 🙂