Wowow Dimebag mi goruyorum orda :O Allah nazardan saklasin 🙂Sonunda gitarımı teslim aldım. Son aile fotosu 😀
Wowow Dimebag mi goruyorum orda :O Allah nazardan saklasin 🙂
Köprü manyetiği nedir?Ek olarak paylaşmak istedim 🙂 dün elime geçti.Satmak için takasta aldım ama sanırım satmayacağım
55743 eklentisini görüntüle
Sneakebyte büyüledi 🙂Sonunda gitarımı teslim aldım. Son aile fotosu 😀
Daha bugün (Dün oldu aslında) teslim aldım, beni de baya büyüledi 😀Sneakebyte büyüledi 🙂
Ex kasalara karşı ezelden beri ilgim vardır zaten 😀Daha bugün (Dün oldu aslında) teslim aldım, beni de baya büyüledi 😀
Sırada maple fretboard strat ve gibson V var 😀 Para buldukça artık 😀Ex kasalara karşı ezelden beri ilgim vardır zaten 😀
Valla benim ekipman sağlam şu an 😀 İlerde LP düşünüyorum hayırlısıSırada maple fretboard strat ve gibson V var 😀 Para buldukça artık 😀
Optimum gitar sayısı= mevcut gitarlar +1 hocam 😀Valla benim ekipman sağlam şu an 😀 İlerde LP düşünüyorum hayırlısı
hiçbişey anlamadım desem yeridir hocam 😀Optimum gitar sayısı= mevcut gitarlar +1 hocam 😀
Varış noktası hep bir fazlası hocam 😀 gitar, pedal ne olursa 😀hiçbişey anlamadım desem yeridir hocam 😀
Varış noktası hep bir fazlası hocam 😀 gitar, pedal ne olursa 😀
@frknkzlyl Şu işlem o gitara güzel giderdi dedim içimden maple kapağı görünce 🙂
Di marzio Fast track koymuş önceki sahibi ama stock manyetiğini yanında verdi ve ben de geri takacağımKöprü manyetiği nedir?