Hocam PRS'nin modelini öğrenebilir miyim? Gözümü alamadım. 🙂
Selamlar. Prs se angelus modeli.
Hocam PRS'nin modelini öğrenebilir miyim? Gözümü alamadım. 🙂
Benim gitarın da bu rengi yok mu yav 😀 Çok beğendim gitarı, burguda da sorun var gibi. Göstermekte yarar var.Yeni resimler 🙂
Son fotoğraftaki duru sizce normal mi?Gitarda cızlama gibi bir durum her her perde ve telde.
Onu tam bilmiyorum ama internet sitesinden numarasını alıp iletişime geçersen hem yerini hem de ne zaman uygun olduğunu öğrenebilirsin, ben de bakım ve 1 burguyu değiştirmek için uğrayacaktım, geçenlerde sorduğumda 19 Temmuz'da İstanbul'a geleceğini söylemişti, bir öğren istersen boş dönme sonra 🙂Eyvallah efem 🙂 İyi bari Fatih ustaya bir uğrarım,hem switch chip taktırırım gidince.Fatih ustanın yerini bir anlatır mısınız Tünel'in neresinde ben bulamamıştım?
Bir tane burguda küçük bir sorun vardı kendi başıma halletmeye çalıştım ama tabiri caizse pirince giderken evdeki bulgurdan oldum 😀 Orjinalinde Kluson burgu var biliyorsundur, ben forumdan bir arkadaştan Schaller burgu aldım. Tek varmış gönderdi sağolsun, onu taktım ama pek hoş durmadı 🙂 Halledebileceğini söyledi Fatih Yılmaz bakalım artık.Seninkine ne oldu?
Geçen hafta sattım, nasipse salı günü gidip ID Core 40'ı alıyorum 🙂Amfiyi sattın mı bu arada?
Aslında tasarım olarak HT1R'den çok daha hoştu. Ön taraf metal, potanslar siyah falan baya güzeldi ama tarzıma uygun değildi pek bir de pedal dizecek durumda değilim şimdilik sadece reverb'le de olmuyor 🙂 ID Core uzun bir süre götürür umarım. Teşekkür ederim 🙂HT1R olsa idi yemin ederim ki almıştım modellerimi satıp,hayırlısı olsun ne diyeyim🙂
😀 Zevkler-renkler meselesi 🙂Bende metal serisinin tasarımından nefret ederim hep 🙂
Floyd roselu gitar 🙂Benim neyim eksik
Hakikaten. Floydu cok kullanan biri olarak en buyuk eksigim [emoji3]Floyd roselu gitar 🙂