Japon bir Ibanez yakışır 😉Hakikaten. Floydu cok kullanan biri olarak en buyuk eksigim [emoji3]
Japon bir Ibanez yakışır 😉Hakikaten. Floydu cok kullanan biri olarak en buyuk eksigim [emoji3]
57494 eklentisini görüntüleFender Tom Delonge Signature grafitti yellow(2002) , Fender Mark Hoppus Signature surfgreen( 2011) ve son olarak Fender california series surfgreen akustik gitarım 🙂
Teşekkür ederim dostum. ESP M2 urban camoUstam iyi günlerde kullan.En sagdaki gitarın modeli nedir acaba
Uff surf green akustik mi olur abii efsane! 🙂57494 eklentisini görüntüleFender Tom Delonge Signature grafitti yellow(2002) , Fender Mark Hoppus Signature surfgreen( 2011) ve son olarak Fender california series surfgreen akustik gitarım 🙂
Gitarım yok artık, gösteremiyorum 🙁
Yep, joyo ile birlikte gitti.Ibanez'i de sattın mı?
Yep, joyo ile birlikte gitti.
İşe girdim, hastalandım çıktım. Tekrar girecekken tekrar hastalandım. Yatırdık hastaneye gitarların paralarını =)Var mı geleceğe dair bir beş yıllık kalkınma planı gibi bir şey?
İşe girdim, hastalandım çıktım. Tekrar girecekken tekrar hastalandım. Yatırdık hastaneye gitarların paralarını =)
Şimdilik gitarsızız bakalım. Düzelir de çalışırsak bir yamaha, sx, bir şeyler koyarız parmakların titremesini alacak kadar 😛
Geçmiş olsun hocam:/İşe girdim, hastalandım çıktım. Tekrar girecekken tekrar hastalandım. Yatırdık hastaneye gitarların paralarını =)
Şimdilik gitarsızız bakalım. Düzelir de çalışırsak bir yamaha, sx, bir şeyler koyarız parmakların titremesini alacak kadar 😛
Ah o EBMM.. Hem de piezolu!
Bu da benden
Bi an kör oldum zannettim.. Maşallah!52107 eklentisini görüntüle 52107 eklentisini görüntüle
Üstünden kaç yıl geçti hatırlamıyorum ama baya oldu.. Amerikadan yerinde deneyip bi ton uğraş sonucu bizzat getirdim. Hala taş gibi hala kusursuz. 7 tel Piezolu mystic dream JP EBMM
İşe girdim, hastalandım çıktım. Tekrar girecekken tekrar hastalandım. Yatırdık hastaneye gitarların paralarını =)