kayabayazıtoğlu lisesinde de mi bunu çalıyordun seni black metalci seni batıkent bebesi seni 😀
Kendini hatırlat bakalım, hatırlayamadım dostum.kayabayazıtoğlu lisesinde de mi bunu çalıyordun seni black metalci seni batıkent bebesi seni 😀
odanın tamamını verelim dostum.Gelenektir, başlığa LP tipi gitar asılınca tamamını görmek isteriz. Headstock saklamak forumun sünnetine aykırıdır 🙂
Kendini hatırlat bakalım, hatırlayamadım dostum.
Koltuktan nerden bulabiliriz? Ciddiyim.odanın tamamını verelim dostum.58435 eklentisini görüntüle
Şu an bu model üretiliyor mu bilmiyorum lakin genel alışveriş sitelerinden birinedn almıştım ya hepsiburada ya da gittigidiyor. Benzerleri vardır. Lakin dikkat etmeniz gereken en önemli konu sakın 200-300TL'ye bu görünümde olan koltuklardan almayın 3.Gün kıçınız kırılır. Keyifin faturası olmaz. Zamanında götümün kırılmışlığı vardır ucuz koltuktan.Koltuktan nerden bulabiliriz? Ciddiyim.
Zamanında götümün kırılmışlığı vardır ucuz koltuktan.
Abi çok güldüm ya, harbiden merak ediyordum nasıl birşey acaba diye. Siz süper ifade etmişsiniz.Gelde, merak etme şimdi... 😀
odanın tamamını verelim dostum.58435 eklentisini görüntüle
Epey seksi. Altın bigsby b7, eski kluson tip altın burgu düğmeleri falan da gelecek. Daha seksi olacak. 🙂