SL1 ile takas?Sürpriz ngd 😀 Peavey USA Wolgang hardtail. Benden 6 yaş küçük ama taş gibi 😀
70825 eklentisini görüntüle
70826 eklentisini görüntüle
SL1 ile takas?Sürpriz ngd 😀 Peavey USA Wolgang hardtail. Benden 6 yaş küçük ama taş gibi 😀
70825 eklentisini görüntüle
70826 eklentisini görüntüle
Abi, pisi pisi Explorer kasa gibi yatmış oracığa 😀
Tahminimce, eviniz gitardan yapılma olduğu için hayvancağız bir gitara temas etmeden yürüyemiyordur. Alışkanlık yapmış olabilir. Gitara temas etmezse kendini çıplak gibi hissediyordur belki de🙂🙂🙂🙂Pisinin gitarlar ile ilginç bir bağı var. Bu hafta içinde gitarı kanepeden, dolabın üstüne aldım. Baktım gelip onun üstüne yattı 🙂 Genelde sehpada değilse gitarlar, zaten temas etmeden duramıyor. Onun bu hallerini gözlemlemek ilginç oluyor 🙂
70882 eklentisini görüntüle
TAYFUN bu gitarların sende olduğunu biliyoruz zaten varolan seyler dışında gitarları neden evrip cevirip ayda 41 kere paylasıyorsun ? bir bildirim geldiğinde birisi yeni bir gitarini gorecegiz yada hic gormedigimiz bir seyi gorecegiz diye dusunurken haftada 5 kere senin payasmıs oldugun kendince govde gosterisimi ne ise aynı seyleri goruyoruz...
Tahminimce, eviniz gitardan yapılma olduğu için hayvancağız bir gitara temas etmeden yürüyemiyordur. Alışkanlık yapmış olabilir. Gitara temas etmezse kendini çıplak gibi hissediyordur belki de🙂🙂🙂🙂
@Sr22DeT Dostum ne gerek var bu kadar sert dalmaya ? Kimsenin ezik olduğu falan yok. Olayı tırmandırmak kimseye fayda sağlamayacaktır. Emin olun siz bu şekilde tepki verince kimse " Evet ya, doğru vallaha" demez. Bence de resim yükleme işinde dozu biraz fazla kaçırıyorsunuz ama ben de bu sayede espri yapıyorum. Takılıyoruz işte. Forumlar ne için var, allah aşkına 🙂Sana hesap mı vereceğim ismini bilmediğim kişi? Evirmek te yok, çevirmekte yok sana bir tavsiye vereyim benim gitarlara denk gelince bakmadan es geç huzurun kaçmasın 🙂 Bildirimleri kapatırsın sana bildirimde gelmez bana da geliyor bu bildirimler sadece sana gelmiyor. Şuraya nokta koyunca zaten bildirim geliyor ''öyle değil mi Samet?'' Nasıl da rahatsız olmuşsun iletilerimi de dibinden takip eder olmuşsun oysa aynı olan bir paylaşım asla yapmam dikkat et bak ne yazılmış ve ben ne eklemişim o yazan kişiye istinaden? Yani senin o şikayette bulunduğun durum aslında benim yapmış olduğum evir çevir kazı yanmasın durumu değil şimdi tekrar yazdıklarını oku ve komplekine kafanı göm tekrar o kafanı dışarı çıkartma çünkü gerçekten EZİK görünüyorsun 🙂
@Sr22DeT Dostum ne gerek var bu kadar sert dalmaya ? Kimsenin ezik olduğu falan yok. Olayı tırmandırmak kimseye fayda sağlamayacaktır. Emin olun siz bu şekilde tepki verince kimse " Evet ya, doğru vallaha" demez. Bence de resim yükleme işinde dozu biraz fazla kaçırıyorsunuz ama ben de bu sayede espri yapıyorum. Takılıyoruz işte. Forumlar ne için var, allah aşkına 🙂
@dinkyMan Siz de damarına basmışsınız arkadaşın. Belli ki, o resimleri paylaşmayı seviyor. Zaten hepimiz malı mülkü biraz da gözüksün diye alıyoruz sanki. Rahatsızlık veriyor olabilir, aynı resimleri görmek sıkmış da olabilir ama daha da uzatmayın lütfen.
Hocam biraz daha yumuşak olabilirdiniz bence.Sana hesap mı vereceğim ismini bilmediğim kişi? Evirmek te yok, çevirmekte yok sana bir tavsiye vereyim benim gitarlara denk gelince bakmadan es geç huzurun kaçmasın 🙂 Bildirimleri kapatırsın sana bildirimde gelmez bana da geliyor bu bildirimler sadece sana gelmiyor. Şuraya nokta koyunca zaten bildirim geliyor ''öyle değil mi Samet?'' Aynı olan bir paylaşım asla yapmam, dikkat et bak ne yazılmış ve ben ne eklemişim o yazan kişiye istinaden? Yani senin o şikayette bulunduğun durum aslında benim yapmış olduğum ''evir çevir kazı yanmasın'' durumu değil. Yazdıklarını tekrar oku ve o kompleksini göm ve tekrar dışarı çıkartma! Çünkü gerçekten EZİK görünüyorsun 🙂
Tepki verin tabii. Ben sadece ortam gerilmesin diye yazdım. Bana da laf geçirin, herkese ds geçirin sorun değil. Dediğim gibi, takılıyoruz sadece. Sevgiler.
Arkadaşım hadsizlik lafını bana söylemediğini düşünüyorum ama benim mesajı alıntılayıp altına öyle yazınca bir durup düşünüyor insan. Umarım ben değilimdir bu hadsiz diye...Bende takılıyorum hadsizlik yapmaya gerek yok demek istedim. Benden de sevgiler saygılar..
O ESPler bende olsa ben de öyle yatarım.Pisinin gitarlar ile ilginç bir bağı var. Bu hafta içinde gitarı kanepeden, dolabın üstüne aldım. Baktım gelip onun üstüne yattı 🙂 Genelde sehpada değilse gitarlar, zaten temas etmeden duramıyor. Onun bu hallerini gözlemlemek ilginç oluyor 🙂
70882 eklentisini görüntüle
hiç öyle şeyler yazmıyor. masumum ben🙂@kimlerigörüyorumkarşımda ben orada ne yazdıysam size yazmadım ve iletinizi okumadım ilk satırı okudum muhtemelen benim defansa geçmeme sebep olabilecek şeyler yazıyor bence okumadan silin onları 🙂
farklı acılardan foto olsa anlayacagım aynı fotolar evirip cevirip kac kere paylasılmış acaba?@Sr22DeT Dostum ne gerek var bu kadar sert dalmaya ? Kimsenin ezik olduğu falan yok. Olayı tırmandırmak kimseye fayda sağlamayacaktır. Emin olun siz bu şekilde tepki verince kimse " Evet ya, doğru vallaha" demez. Bence de resim yükleme işinde dozu biraz fazla kaçırıyorsunuz ama ben de bu sayede espri yapıyorum. Takılıyoruz işte. Forumlar ne için var, allah aşkına 🙂
@dinkyMan Siz de damarına basmışsınız arkadaşın. Belli ki, o resimleri paylaşmayı seviyor. Zaten hepimiz malı mülkü biraz da gözüksün diye alıyoruz sanki. Rahatsızlık veriyor olabilir, aynı resimleri görmek sıkmış da olabilir ama daha da uzatmayın lütfen.