Başlığın "zenginin malı züğürdün klavyesini yorar" olarak değiştirilmesini öneriyorum. 🙂
beni tanımadıgından elimdeki aletleri bilmediğinden ben ustume alınmıyorum zengin zuurt olayına gibson cakması bir esp yada uzak doğu bir washburn ile mi oalcak bunlar 😀Başlığın "zenginin malı züğürdün klavyesini yorar" olarak değiştirilmesini öneriyorum. 🙂
ESP ile Dimelere laf uzatmayın. Onların bu konuylan alakası yok 😀 😀
Edit: Şuraya da bekleriz 😀 Dostlar Arası Eğlencelik Sataşma Başlığı
hakaret içeren şey eğlence içermez. konu başlığını dahada bunla mesgul etmyeyin bence.O başlık birbirini tanıyan, samimiyeti olanlar için, aman diyeyim, ban yeme tuzağına dönmesin başlık 🙂
hakaret içeren şey eğlence içermez. konu başlığını dahada bunla mesgul etmyeyin bence.
Benimki bu başlıktan ayrı, yanlış anlamaya meydan vermeme maksatlı bir mesajdı. Kimseye "Haydi x kişiye hakaret yağdırıp eğlenelim" çağrısı değildi. Bu tip bir yanlış anlama varsa üzülürüm.
Ben de kesinlikle o düşünceyle yazmadım başlığı yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.
sizin gitarınızın resimleri var mı forumda ? çok merak ediyorum.amfilerinizi gördüm süper duruyolar ama gitarı da merak ettim hahahaSenin artniyetinden şüphe duymadım canım. Sadece @dinkyMan maksadımı yanlış anladı gibi geldi bana.
sizin gitarınızın resimleri var mı forumda ? çok merak ediyorum.amfilerinizi gördüm süper duruyolar ama gitarı da merak ettim hahaha
Güncel Greco fotosu isterük!
EKLEME: Bu da eski hali, birarada dursunlar bari.
Yalnız iki resme de dikkatlice bakınca gitarın tonu ne kadar sağlam oturmuş belli oluyor. Önceden tonu dengesizmiş. Sonra yastık da eklenince tonu baya bi oturmuş yani. 😎