Başlığın "zenginin malı züğürdün klavyesini yorar" olarak değiştirilmesini öneriyorum. 🙂
beni tanımadıgından elimdeki aletleri bilmediğinden ben ustume alınmıyorum zengin zuurt olayına gibson cakması bir esp yada uzak doğu bir washburn ile mi oalcak bunlar 😀Başlığın "zenginin malı züğürdün klavyesini yorar" olarak değiştirilmesini öneriyorum. 🙂
ESP ile Dimelere laf uzatmayın. Onların bu konuylan alakası yok 😀 😀
Edit: Şuraya da bekleriz 😀 Dostlar Arası Eğlencelik Sataşma Başlığı
hakaret içeren şey eğlence içermez. konu başlığını dahada bunla mesgul etmyeyin bence.O başlık birbirini tanıyan, samimiyeti olanlar için, aman diyeyim, ban yeme tuzağına dönmesin başlık 🙂
hakaret içeren şey eğlence içermez. konu başlığını dahada bunla mesgul etmyeyin bence.
Benimki bu başlıktan ayrı, yanlış anlamaya meydan vermeme maksatlı bir mesajdı. Kimseye "Haydi x kişiye hakaret yağdırıp eğlenelim" çağrısı değildi. Bu tip bir yanlış anlama varsa üzülürüm.
Ben de kesinlikle o düşünceyle yazmadım başlığı yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.
sizin gitarınızın resimleri var mı forumda ? çok merak ediyorum.amfilerinizi gördüm süper duruyolar ama gitarı da merak ettim hahahaSenin artniyetinden şüphe duymadım canım. Sadece @dinkyMan maksadımı yanlış anladı gibi geldi bana.
sizin gitarınızın resimleri var mı forumda ? çok merak ediyorum.amfilerinizi gördüm süper duruyolar ama gitarı da merak ettim hahaha
Güncel Greco fotosu isterük!
![]()
EKLEME: Bu da eski hali, birarada dursunlar bari.
![]()
Yalnız iki resme de dikkatlice bakınca gitarın tonu ne kadar sağlam oturmuş belli oluyor. Önceden tonu dengesizmiş. Sonra yastık da eklenince tonu baya bi oturmuş yani. 😎