Selamlar, Dean Dime modelleri tasarım olarak tarzım olamadılar (headstock dizaynı hoşuma gitmiyor) Pantera dinlediğim de yok yanlış anlaşılmasın 🙂 Müzikle uğraştığım dönemde kullandığım gitarları genelde hacimli tercih ediyordum. Ritm tonlarının dolu dolu gelmesi sebebiyle Washburn Dime Black Jack 333 Kore yi deneyip Zuhal müzikten almıştım.
Dean o dönem zaten piyasada yoktu, ama benimde hiç merak etmediğim bir markadır 🙂 Ancak elimde olan Slime dan önce (1 ay önce) 1 Slime'ım daha vardı. O da nadir bir Kore serisiydi. Elimdekinden tek farkı Headstock kısmı siyahtı. Birde onun jack arkasında kapak yoktu Trendkill ile aynı dönem üretilmiş olsa gerek çünkü Trendkill'ın da jack arkasında kapak yok. Neyse bu gitarı Amerikan Dean'im var diyen bir arkadaş geldi satın aldı. Akşam amerikan gitarıyla karşılaştırıyor ve benden aldığı kore slime'ı elinde tutup Amerikan Dean'i satma kararı aldığını belirtmişti 🙂
hömmm anladım, ben de Dean Dimelara hastayımdır ve aynı sizin gibi düşünürüm Washburnler hakkında, headstock dizaynı yüzünden ısınamam, razorbackleri de sevmem mesela... neyse teşekkürler cevap için 🙂