Yaptığınız bu enfes optik gönderme ile yaşınıza doğrudan +10 aldınız üstad...Beyler biraz büyük yazın, okumakta zorlanıyorum.
Yaptığınız bu enfes optik gönderme ile yaşınıza doğrudan +10 aldınız üstad...Beyler biraz büyük yazın, okumakta zorlanıyorum.
Yaşlılar öyle yazıyorsa biz de böyle yazarız...
Tevellütünüz kaç? Hakan hariç benden yaşlınız var mı?
Sen değil bebe, sweetrock Hakan. 🙂Madem benden gençtin, niye şu amcanın yaşına hürmeten bir Nik Huber hediye etmedin 😀😀
Daha gençsin sen, havaya girme. 🙂40a merdiven dayadım bel ağrısından duramıyorum
Sen değil bebe, sweetrock Hakan. 🙂
Hah şimdi koş Pluton' a, kap ordan abine bir Huber. 😉Güzel yaşlar bunlar. İş bilinir,kılıç kuşanılır yaşlar aslında.
@Cibsın Lö Pol muhtemelen dediğin gibi. Bir buçuk ay sonra 59'uma gireceğim. 🙂Forumdaki en büyük abimiz @Mehmet B. Uzunosmanoğlu sanırım. 🙂
Simdiden nice yillara Mehmet bey, bu arada 59 da bir coklarinin gozunde en makbul Les Paul yilidir vallahi guzel tesaduf olmus...@Cibsın Lö Pol sanırım dediğin gibi. Bir buçuk ay sonra 59'uma gireceğim. 🙂
Teşekkürler @OsmanBurak. Bu arada Gibson LP benim en sevdiğim gitar modelidir. 🙂Simdiden nice yillara Mehmet bey, bu arada 59 da bir coklarinin gozunde en makbul Les Paul yilidir vallahi guzel tesaduf olmus...