Pazar gününü boş yakalayınca gitarımı azcık temizleyeyim, telini değiştireyim dedim. Hazır temizlemiş iken farklı ışıklarda fotoğraf da atayım dedim. Ahanda attım.
Jackson 92' Fusion Professional
Jackson ve Charvelden kaçamıyorum ben ne kadar ayıp laf etsemde 🙂@flyravenfly böyle güzel Jackson'ları görünce ayıp ayıp laflar edesim geliyor. Yapmayın bunu 🙂
@hackeiommi diy hocam... utanmasam bununla uğraşma süreci çalmaktan daha zevkli diyeceğim ki hatta diyorum işte 🙂
bu arada süreç boyunca koçluk yapan @insanatomystic biladerime de teşekkür ederim..
De yahu, ne olacak? Bir nevi maket işi gibi bu DIY olayı benim için de 🙂
Nerenin kitidir? Ağaçları nedir?
"hocamokumuyomusunnotları" diye bir kalıp vardı zamanında🙂
Yazmış bir önceki sayfadaki mesajında thomann harley benton DIY kit diye. Fiyatını da yazmış. Sonrası balık oltası.
De yahu, ne olacak? Bir nevi maket işi gibi bu DIY olayı benim için de 🙂
Nerenin kitidir? Ağaçları nedir?
"hocamokumuyomusunnotları" diye bir kalıp vardı zamanında🙂
Yazmış bir önceki sayfadaki mesajında thomann harley benton DIY kit diye. Fiyatını da yazmış. Sonrası balık oltası.
Yaşlanıyorum artık, idare ediverin gari 😀
yaşlılık hepimizin derdi d:
doğrudur thomann'dan geldi, harley benton double cut diye geçiyor.. ağaç tek parça ıhlamur, sap bolt on, bu marka kit işinin kolaylığı elektroniğinin hazır lehimli gelmesi.. manyetik potans arasına da geçmeli parçalar takmışlar, lehim bile yapmadan toplama şansınız var.. 500k potanslarla ve epiphone'un alt modellerine denk manyetik ve hardware ile geliyor.. naturel kullanmaya razı olan için body ve neck sealed geliyor, üzeri vernikli.. boya veya mod işine girmeyeceksen, lego gibi topla çal 🙂
bi emeklilik gailesi lazım herkese 🙂
gaile miydi o? şu herşeyi unutma hastalığı başlıyo bende, neydi adı..