Yo benim canım lespaul demek istedi keyfimin kahyası mısın?Lespaula daha çok benzettim ben kasasını.Single Cut daha doğru bir ifade olur, Les Paul ile alakası yok paylaşılan gitarın..
Yo benim canım lespaul demek istedi keyfimin kahyası mısın?Lespaula daha çok benzettim ben kasasını.Single Cut daha doğru bir ifade olur, Les Paul ile alakası yok paylaşılan gitarın..
Aslinda oldukcq yakin, 24,5.Single Cut daha doğru bir ifade olur, Les Paul ile alakası yok paylaşılan gitarın..
Aslinda oldukcq yakin, 24,5.
Tesekkurler.Gretsch Les Paul'unuz hayırlı olsun diyelim o zaman.
🙂
7 Telli prs çok yakışırmış asılnda
Amerkan olanları çok pahalı, 12.000 dolara satilik var bir tane. SE serisini ise sevmedim.7 Telli prs çok yakışırmış asılnda
Tesekkurler, en sagdaki 25. yil ten top SC245. Tek parca quilted maple kapak ve artik bulmasi oldukca zor. Bununla birlikte arada hic brezilya rosewood yok, birkac tanesini denedim ve acikcasi cok da farkini gormedim.En sağdaki Modern Eagle mı ?
Aralarında Brazillian var mı ?
Hepsi çok güzel, iyi günlerde çalın.
Nasıl ifade edilir bilmiyorum, Edge köprünün iki pivot boşluğu arasını ölçüp söylemeniz mümkün mü acaba. Resimde, (samsung'un orijinal galeri uygulaması) çizgi eklenemediği için kabaca çizmeye çalıştığım aralığı. Çünkü yakında edge için zero pointten dönüştürmek istiyorum ve pivot yerleri en kritik yerler. Sustain bloğu için aralık azıcık genişletilebilir, arkada yay gerginliği ayarlama vidasının olduğu dar kısım genişletilir ama pivotların mesafesini değiştirmek gitar için beka sorunu 😏Hep hayal edip 30'lu yaşların ortasından sonra sahip olabildiğim için sanırım, caselerinden çıkarmaya kıyamıyorum pek. 🙂135045 eklentisini görüntüle135046 eklentisini görüntüle
Iced tea burst, en sevdiğim 😙Biraz güneşlenelim dedik ☀☀☀🥃
135710 eklentisini görüntüle