Wtf bu işçilik ne böyle
135957 eklentisini görüntüle135958 eklentisini görüntüle135959 eklentisini görüntüle135960 eklentisini görüntüle135961 eklentisini görüntüle135962 eklentisini görüntüle135961 eklentisini görüntüle135957 eklentisini görüntüle135958 eklentisini görüntüle135959 eklentisini görüntüle135960 eklentisini görüntüle135961 eklentisini görüntüle135962 eklentisini görüntüle
Hocam tamamen tasarımın çekiciliği. Ergonomik, kolay taşınır olması, standart elektrogitar ile işlevsel farkının olmaması tercih sebeplerim. Fakat en önemli unsur el yapımı olması. Ağacından potansına tasarımından inlaylere kadar benim isteklerimi lüthier arkadaş Levent ŞENDOĞANLAR tasarladı ve imal etti.Bilmediğimden soruyorum headless gitarın olayı nedir ? Kısa olması mı ? Taşımasının kolay olması mı ? Tamamen fantazi mi ?
çalınırsa aynısını yaptırırım. korkumu bu düşünce ile yeniyorum çünkü gitarım gerçekten beni cezbediyor 🙂holy şirk, ıslandım.
arka sayfada kalmasın 😀
Prosonic'i neden üste koydunuz? Mark V tolex'ine zarar vermiyor mu? Prosonic biraz daha hırpalanmış, altta kullanabilinirdi belki. Daha basslı olması için mi zemine yakın yoksa? İyi Pazarlar.
Turuncunun solundaki hangisi hocam ?Sabah temizlik yaparken toplu bir foto çekmiştim. Soldan sağa doğru,
- Ibanez RG8
- BC Rich Warlock Japon (Emg 81-85)
- Ibanez RGDIM6FM (Fishman Fluence Modern)
- Gibson Flying V 67 Reissue (Bare Knuckle Miracle Man)
- Dwemer Blackmachine Custom (Lace Aluımitone)
- Schecter KM7 (Seymour Duncan Nazgul - Sentient)
- Ibanez Rg550LTD Fujigen (Şimdilik misafir @LuciferioN'ın gitarı. DiMarzio Air norton set olacaktı yanılmıyorsam)
- Ibanez RG570 Fujigen (Seymour Duncan PATB2B Parallel Axis - 496R)
136113 eklentisini görüntüle
Dwemer. Türk yapımı ama sanırım artık gitar yapmıyor yapan kişi.Turuncunun solundaki hangisi hocam ?
Çok güzelmiş ya...Dwemer. Türk yapımı ama sanırım artık gitar yapmıyor yapan kişi.
Valla benim gözüm direk arkadaki bisiklete gitti 🙂Sabah temizlik yaparken toplu bir foto çekmiştim. Soldan sağa doğru,
- Ibanez RG8
- Ibanez Rg550LTD Fujigen (Şimdilik misafir @LuciferioN'ın gitarı. DiMarzio Air norton set olacaktı yanılmıyorsam)
Turuncunun solundaki hangisi hocam ?
Evet gitar İstanbul'da yaşayan Luthier Levent Şendoğanlar tarafından yapıldı. @drpena 'nın da geçmiş sayfadaki harika gitarını yapan kişi ile aynı.Dwemer. Türk yapımı ama sanırım artık gitar yapmıyor yapan kişi.
Flying V varken gözüm hiçbirini görmüyor kıymetlimisssssss.Sabah temizlik yaparken toplu bir foto çekmiştim. Soldan sağa doğru,
- Ibanez RG8
Sabah temizlik yaparken toplu bir foto çekmiştim. Soldan sağa doğru,
- Ibanez RG8
O zaten kabulümüz. 15 yaşında bir teyzemiz kendisi.Yanındakinin gitardan daha güzel olduğunu itiraf etsem üzerime şimşeklerini çekmem umarım 😍