Iced Tea değil, Tobacco Burst olarak geçiyor. Fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama gerçekte Tobacco'dan daha çok Bourbon Burst gibi görünüyor. Garip ama benim çok sevdiğim bir finish.Iced tea burst, en sevdiğim 😙
Iced Tea değil, Tobacco Burst olarak geçiyor. Fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama gerçekte Tobacco'dan daha çok Bourbon Burst gibi görünüyor. Garip ama benim çok sevdiğim bir finish.Iced tea burst, en sevdiğim 😙
Bendeki iced tea burst'e cidden çok benziyor ve bu renk de cok guzelmis. Bu kadaf fotojenik olunmaz be abi, gule gule kullanin 😊Iced Tea değil, Tobacco Burst olarak geçiyor. Fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama gerçekte Tobacco'dan daha çok Bourbon Burst gibi görünüyor. Garip ama benim çok sevdiğim bir finish.
Sizin gitarı da görmek isteriz hocam gözümüz gönlümüz şenlensin biraz 😀Bendeki iced tea burst'e cidden çok benziyor ve bu renk de cok guzelmis. Bu kadaf fotojenik olunmaz be abi, gule gule kullanin 😊
Block inlayli ES'lerin hastasıyız 😀Bunlar da benim bu aralar en çok çaldıklarım. Ezelden beri Les Paul ve teleciyiz zaten ama ES, Les Paul'ü tahtından etmek üzere.
135716 eklentisini görüntüle
Sizin gitarı da görmek isteriz hocam gözümüz gönlümüz şenlensin biraz 😀
Çok güzel duruyor.Gitarını Göster Ey Turkrockcılar
sx kullanan vardır da bunların arasında paylaşmaya korkuyordur... 'Bunlar' kim? Siz 'bunların' arasında değilseniz neredesiniz? Aynı forumda değil miyiz hepimiz? SX'i neden paylaşmaya korksun 'bunlar'? Ayrıştırıcı kelimeler hoş değil, üsluba dikkat edebilirseniz en azından kendi adıma sevinirim.turkrock.com
Buradaymış benimki 😊
Headless'ın marka model nedir?Setupın son hali...
Rengi çok güzel bu tarz bir gitarı nereden bulabilirim? Aşık oldum bildiğiniz.Bu da bir diğer ilk 11 oyuncusu.
Ron Kirn Strat. Beni etli, hatta bezbol sopası kıvamında sapların rahatlığına ikna eden gitar. 135739 eklentisini görüntüle
Merhaba, özel yapım bir gitardır: Ron Kirn Signature (ben ikinci el almıştım). Rengi 'reticulated cherry satin finish' diye geçiyor.Rengi çok güzel bu tarz bir gitarı nereden bulabilirim? Aşık oldum bildiğiniz.
Merhaba. Dwemer Guitarworks Cthulhu - Levent ŞENDOĞANLAR isminde bir arkadaş yaptı, gerçekten harika bir iş çıkardı.Headless'ın marka model nedir?
Setupın tamamı bu. Direkt ses kartına veya sisteme giriyorum, amfim yok. Preamp olarak MXR kullanıyorum, fakat preamp elzem değil, Torpedo yetiyor.Pedal setup içerisinde Torpedo'yu görünce hiçbir performansta amfi kullanmadığınız kanısı oluştu bende. Yani drive/gain olayını pedaldan alıp sisteme direkt Torpedo Cab aracılığı ile yönlendiriyorsunuz. Doğru mudur ?
Yeni yaptırdım, orijinalinde inlay yoktu. Şu ana kadar kararma olmadı.Muazzam, pirinç inlay'lerde kararma oluyor mu zamanla?