Geldi gönlümün efendisi!138258 eklentisini görüntüle138259 eklentisini görüntüle
👋👋👋👋👋Şuraya yeni gelen Japon Warrior'ı atayım diye girdim yine keyifler kaçtı. Biraz soğusun ortalık da öyle paylaşayım, yangın yeri maşallah.
Hocam hayretler içerisinde okudum bu emojinin sahibinin mesajlarını 😁Oooo emoji, alırım bir dal👋👋👋👋👋
Doğru kullanılırsa Keşkül Titretmesi manası da çıkabilir bu emojiden.
Hoca at şu warrioru da gözümüz gönlümüz açılsın yaŞuraya yeni gelen Japon Warrior'ı atayım diye girdim yine keyifler kaçtı. Biraz soğusun ortalık da öyle paylaşayım, yangın yeri maşallah.
Üst eşiğin saptan bu kadar taşmasının bir nedeni var mı acaba?
@agackakan Bey’in dediği gibi gitar toplama, yanında kabaca kalın gelen hazır eşiği taktım. Gayet iyi oturuyor ve çalımda rahatsız etmiyor. sadece yanlardan biraz kalın kaçıyor ki onu da zamanım olunca yapacağım inşallah, bir türlü bulamıyorum..Üst eşik pek olmamış gibi. Fabrikadan öyle çıkması imkansız, tahminim eşik değiştirilmiş fakat değiştiren pek iyi iş çıkarmamış gibi? Bilemedim ama öyle çalınmaz o, eli rahatsız eder. Benim gitarlardan birinin üst eşiğini köşeleri bile benim elimi rahatsız ediyor ki genişlik olarak bir çıkıntısı yok, köşeleri çok yumuşak değil sadece.
Merhaba. Bu tarz köprünün bir avantajı var mıdır? Her tel için saddle ayarı olmayan bir köprü bana niyeyse saçma geliyor.PRS Usa Custom 22
Selamlar, ben de öyle düşünmüştüm, fakat hiç bir sıkıntı gözlemlemedim henüz. Köprünün yatay pozisyonu ayarlanabiliyor arkasındaki vidalardan, dolayısı ile entonasyon sıkıntısı yok. Action konusunda da hiç bir sorun yok, düşük action olarak çok rahat ayarladım.Merhaba. Bu tarz köprünün bir avantajı var mıdır? Her tel için saddle ayarı olmayan bir köprü bana niyeyse saçma geliyor.