Yaşınızdan dolayı normaldir abi 🙂
Gençler arasında bu aralar bunlar dönüyor
Yılan serdar bi youtube karakteri
Yahu ben de gencim ama asla ısınamadım DTW videolarına. Çok itici geliyor bana.
Şimdi itici gelmesi, ısınmak başka bilmek başka 🙂Yahu ben de gencim ama asla ısınamadım DTW videolarına. Çok itici geliyor bana.
Tam anlayamadım ne demek istediğini.Şimdi itici gelmesi, ısınmak başka bilmek başka 🙂
Demek istiyorum ki sen yılan serdar ne demek olduğunu biliyorsun ama sevmiyorsun, başkası ne olduğunu dahi bilmeyebilir. Bir şey bilmek ve sevmemek farklı bir şey hiç bilmemek farklı bir şeyTam anlayamadım ne demek istediğini.
Valla abi komiktir değildir bir şey diyemem 🙂 Serdar yılan bir karakter sadece onu söylemek istedim 🙂valla bana komik gelmedi 😀
Sonunda bulduk 🙂 İbanez RGAIX6FM139348 eklentisini görüntüle139349 eklentisini görüntüle139350 eklentisini görüntüle
Ben de tam olarak hakim değilim ama gereksiz yere titreşen teller için.Ya çok pardon, cahilliğimden soruyorum. Bu tellerin başına bandana koymanın neye faydası var ya da ne işe yarıyor tam olarak?
Çok hoş duruyor, gövde ceviz ağacı mı?
Ya çok pardon, cahilliğimden soruyorum. Bu tellerin başına bandana koymanın neye faydası var ya da ne işe yarıyor tam olarak?
Evet, gövde tek parça ceviz.Çok hoş duruyor, gövde ceviz ağacı mı?
😀 Yakın sayılırım. Bağlıca.hocam Eryaman taraflarında mısınız 😀
😀 Yakın sayılırım. Bağlıca.
sağdaki schecter'in modeli nedir hocam?
JL-7 2014sağdaki schecter'in modeli nedir hocam?