Mücella hanım kızımız yeni potans kelleleriyle güzel anlaştı. Geldiğinden beridir üst eşiği de pek sıkıntılıydı, o da değişti. O esnada ben de leveling özürlü olduğumu öğrendim. :’) Neyse ki yedekli almıştım eşikleri, bir fire ile kurtardık durumu. Manyetkler halen iş görüyor, bir yandan da blaze set fikri kenardan tırmalamaya devam. Şimdiye kadar bu abla ile 4-5 parça kaydettim, son derece başarılı şakıdı kendisi. O sebeptir ki kararsızım. Eşik için hipshot ibby high mass 7, burgularda yine hipshot grip-lock açık mekanizma set ve son olarak finish için simli mimli lilamsı morumsu sıkııntılı bir şeyler düşünüyorum. Düze çıktığında (çıkabilirse) ya vezir edecek ya da,
Neyse işte.
Düt: Bütün kamilliğiyle gövdeye yansıyan sıfatım için en derinden özürlerimi sunarım efendiler.
Hört: Üst eşik için kim önermişti şimdi bulamadım da, buradan biri solomusic Ankara’ya yönlendirmişti çok teşekkür ediyorum.
Zöhö: Şu anda ilk perdede B telinin uzaklığı 1mm civarı iddialı bir yükseklikte. 12. perdede 2.1mm ve 24. perdede 2.5mm gibi herkese gelmeyecek derecede görece yüksek bir aksiyonda bıraktım. Tavsiye ederim bir deneyin, alet piyanoya dönüştü. Sustain de pek yaman. Normalde de öyle fazla alçak aksiyon sevmem fakat bu ayarı gerçekten çok tuttum.
149856 eklentisini görüntüle