Güzel setup. Gitarın rengine bayıldım.
Güzel setup. Gitarın rengine bayıldım.
Dome knob ve sag alttaki fırın sicaklik ayari knobu güzel benceHuzurlarınızda frankenlespaul. Hayatina bir hagstrom swede olarak basladi. Sonra bunu herhalde sahibi sokaga atmis, bize sığındı. Bakmamak olmaz, aldik, trcustompaints Ömer ustaya götürdük, luthier Ugur elcik'e götürdük (o dönem isim vardi kendim ilgilenemedim). Yasamaz dediler ama simdi aslan gibi yaptılar. Kill switch'li, alnico 2 manyetikli bir yavru. Cins degil, üstündeki roller kopru haric hersey cikma ama 59 burst gorse dover; dovusturmuyoruz tabiyki. Lgbtqiujklmn gitar.
Potans basi hangisinden takayim?
150408 eklentisini görüntüle
😂fırın sicaklik ayari knobu
Şu RR kasa Jacksonlara bayılıyorum. Maalesef Japon bulmak imkansız oldu. JS32 alacağım en kötü bir tane. Siz memnun musunuz?
Hayırlı olsun. Silverburst bir gitar bence her zaman ayrı bir auraya sahip. Yalnız neredeyse 6 ay bekleme süresi saçma olmuş. Yurt dışından siparişe izin vermiyorlar ki verilse daha ucuza ve daha çabuk alınır ama bir siparişi de 6 ayda ancak getiriyorlar. Paranla rezil olunan bir ülke olduk çıktık iyice.Selamlar tekrardan,
Şubat ayında Zuhal'den siparişini verdiğim Fender American Pro II Stratocaster'ım sonunda geldi.
Diğer bebeklerin yanına eklendi.
150509 eklentisini görüntüle
150510 eklentisini görüntüle
Güncel liste şu şekilde oldu.
Hepsi solak olmakla birlikte 😀
Fender American Pro II Stratocaster
Fender Player Telecaster
Schecter C-1 Platinum
Jackson JS-32 Rhoads
Cort X-6 (Emektar)
Şu RR kasa Jacksonlara bayılıyorum. Maalesef Japon bulmak imkansız oldu. JS32 alacağım en kötü bir tane. Siz memnun musunuz?
Hayırlı olsun. Silverburst bir gitar bence her zaman ayrı bir auraya sahip. Yalnız neredeyse 6 ay bekleme süresi saçma olmuş. Yurt dışından siparişe izin vermiyorlar ki verilse daha ucuza ve daha çabuk alınır ama bir siparişi de 6 ayda ancak getiriyorlar. Paranla rezil olunan bir ülke olduk çıktık iyice.
Hayırlı olsun. Silverburst bir gitar bence her zaman ayrı bir auraya sahip. Yalnız neredeyse 6 ay bekleme süresi saçma olmuş. Yurt dışından siparişe izin vermiyorlar ki verilse daha ucuza ve daha çabuk alınır ama bir siparişi de 6 ayda ancak getiriyorlar. Paranla rezil olunan bir ülke olduk çıktık iyice.
Bu konu forumda çok konuşuldu polemiği uzatmak istemem ama ... (Zuhal'i tanımam etmem sadece müşteriyim) ... konu Zuhal değil, Zuhal bizi soymak için Fender'le birlikte kumpas da kurmuyor.Biliyosunuz ki Fender'in distribitörlüğünü Zuhal aldığı için bu siteler Fender'leri Türkiye'ye göndermiyor.
hayırlı olsun hocam
saol dostumhayırlı olsun hocam
negzel...