son durum nedir hocam?meşazınızı aldım @levantin 🤘🏽
Sizin yüzünüzden bu yoklukta bir 7 telli JPM Camo Picassographic projesine kalkıştım 🤦🏾♂️ Gelişmeleri aktaracağım ama 1 sene sürer tahmini.
son durum nedir hocam?meşazınızı aldım @levantin 🤘🏽
Sizin yüzünüzden bu yoklukta bir 7 telli JPM Camo Picassographic projesine kalkıştım 🤦🏾♂️ Gelişmeleri aktaracağım ama 1 sene sürer tahmini.
son durum nedir hocam?
Ekrem abim gelmiş!
Neden 🙄
Merhaba, bu sorunuzu seri Les Paul'cü bir başkası olarak üzerime alındım 🙂 Yanlış anlamayın, meşru bir soru olduğunu düşünüyorum. Bir, bilemedin iki gitardan ötesinin gereksiz olduğunu söyleyebiliriz ve bence bunu gayet iyi savunabiliriz. Fakat bunu bu başlık altında sormak biraz FB-GS maçına gidip "Neden?" diye sormaya benziyor kanımca. 🙂)Neden 🙄
bi ford focus ediyor mu burası 😅
bi ford focus ediyor mu burası 😅
Diğerleri farklı profillerden, farklı manyetikli, farklı akortlu bi avuç les paul. 24.75 ve 22 perde formülünü hep sevdim sanırım.
Anladığım kadarıyla bir kaç Les Paul kasa gitar arasında kalmışsın. Tavsiye ister misin?
gözümü kısıp baktığımda gitarın üzerindeki sticker bigsby köprüye dönüşüyorsene 2009, her şey böyle başladı.150186 eklentisini görüntüle
Evet farkındayım iron cross sticker rezalet, gitarda böyle sticker zaten rezalet. Metallica severim, ama asla hakkaniyetli bir hayran olamadım, niye yapmışım ki böyle bir şey? Neyse.
Hetfieldın 20 senedir iron crossu son 1-2 yıldır kullandığı gibson bigspya gözleri alıştırmak için kullandığı kulağa gelen dedikodular arasında.gözümü kısıp baktığımda gitarın üzerindeki sticker bigsby köprüye dönüşüyor
benim yazdigim yorumdan bile daha komikHetfieldın 20 senedir iron crossu son 1-2 yıldır kullandığı gibson bigspya gözleri alıştırmak için kullandığı kulağa gelen dedikodular arasında.